Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
DİN@R@***@@@ (15.12.2018/09:33)Uzunelenet ele senin mene seni sevirem dediyin yerde
Boyy oldurejjeyy meni seravno bilirsenki sene darixiram tekce))))
eee men gerrm dedemin evine vapwem
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
asimka (15.12.2018/10:10)Az sen baw qowmada bawqasina saaa dedixlerim unutmaa )))
Uzunelenet ele senin mene seni sevirem dediyin yerdeeee men gerrm dedemin evine vapwem
DİN@R@***@@@ (15.12.2018/10:21)Dedigin dedixdi?)))))
Az sen baw qowmada bawqasina saaa dedixlerim unutmaa )))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
asimka (15.12.2018/10:38)Hemiweki kimi))))
Dedigin dedixdi?)))))

DİN@R@***@@@ (14.12.2018/13:38)Bundan evvelki Tamik nikimin parolun tapa bilmirem
Tamik, Biy tapdin?)
yadinda bir ara nikler silindi, mende bunu acdim. Nikler qayidanda men burda olmamisham, koroce cert znaet cto kuda... 
asimka (14.12.2018/14:34)Seninle yazishmaga variantim varda)) elimnen qurtulammiyasan onsuzda
Tapmaz olaydi seravno men oynan yaziwanmiyacam.deli balin ikinci versiyasidi bunuda dostluga ata bilmirrm
))) Safishnen yazishajam seynen
Tamik (15.12.2018/21:00)Yazixx menim gunume)))saniye coxduye onsuzda canim cixir mesajlawmaga
Seninle yazishmaga variantim varda)) elimnen qurtulammiyasan onsuzda))) Safishnen yazishajam seynen

<< 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 70 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1077 / 1317

O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....