close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Üreyimiz sıxılanda...Azerinka-SS (22.05.2017/00:58)
qoy duzeliw edim depresiyadasan ve her weyi bir kenara atib yeni bir sen yaradirsan hansiki her kese meydan oxuyacaq biri )
Aglima geldi bir iki fikir.maraqvi cekecey oxu))MoNaCo_FrAnCe (22.05.2017/01:00)
Aglima geldi bir iki fikir.maraqvi cekecey oxu))
жду )DARIXMAQ- tebii hissdir.saxtasi yoxdur.faydasi azdir.realligi sevir.ama ozu real deyil.mewguliyyetle qarwdirilanda oz terkibini itirir)))))))))))))super cvb oldu he konkret make-ledim make-vi) MoNaCo_FrAnCe (22.05.2017/01:03)
DARIXMAQ- tebii hissdir.saxtasi yoxdur.faydasi azdir.realligi sevir.ama ozu real deyil.mewguliyyetle qarwdirilanda oz terkibini itirir)))))))))))))super cvb oldu he konkret make-ledim make-vi)
oxwadi ama o deyil )SUSMAQ- hereketle calagi var.tebiidir.saxtasida movcuddur.etraf ucun qorxusuda var.sahibi ucun faydasida var.terkibi gizlidir))))))ve yaradiciliq qabiliyyetinle bir bawa asilidirrrr))) Nifret etmek-inam hissinin ve sevginin infilyasiyasida demek olar.tebii hisdir.qorxuludur.ona gorede yaradilarken terkibinde agilinda olmasi birbawa vacibdir)))))) Aglamaq--hereket xarakterlidir.en tebii hissdir.ama saxtasida movcuddur.esasen qadinlar ucundu.kiwilere lazim olanda cetin yaradilan bir hissdir.. sen cox qariwiq daniwirsan halbuki menim fikirlerimde qariwiqliq yox sadece sirr var ) Ve son noqtemm))
Duygulanmaq--originaldir.musahide olunmur .gozle gorunmur.hiss edilir.ona gorede saxtasi movcud deyil.birbawa xarakter ve muhitden asilidir.safliq derecesinin gostericisidir)))) Bunlarin hamisini ureyi sixilanda cemlewdirib ortaya yaratdigin varligi tesevvur etmeni istedim))qariwiq deyil) 
Cemi mesajlar: 510
<< 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 51 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (3)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1017 / 525