canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Xowuma gelir...Nee?
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 12:10)
 Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir
Be_yourself_ (01.07.2020/11:57)
))))))))) peri neynir? De oda ozune el gezdursun...ideal gorunmelidi..baw roldu)))
Peri bayaq getmisdi anasigile,biraz olar geldi,demisem axsam belke ilk xirda cekilisler oldu,hazir olsun
Be_yourself_  Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 12:11)
 Don t try to be different. Just be good. To be good is different enough...
B.O.S.S (01.07.2020/12:10)
Peri bayaq getmisdi anasigile,biraz olar geldi,demisem axsam belke ilk xirda cekilisler oldu,hazir olsun
Yaman tez tez gedir mamasigile..de day getmesun...bawlayiriq uje..kadr 1..start)
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 12:14)
Be_yourself_ (01.07.2020/12:11)
Yaman tez tez gedir mamasigile..de day getmesun...bawlayiriq uje..kadr 1..start)
Anasi biraz narahatfi şekeri var))

Dedim he 1 hefte getmesin,sora dedim ola bilsin gece de cekilis oldu
Be_yourself_  Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 12:16)
B.O.S.S (01.07.2020/12:14)
Anasi biraz narahatfi şekeri var))Dedim he 1 hefte getmesin,sora dedim ola bilsin gece de cekilis oldu
Men bawa duwmurem bu turw limon zaddi meger her anasinin wekeri qalxanda gedib awagi salsun? Opwim cekliliw zamani eksiklik istemirem...gorursen menim baliqlarim nece fealdi..iki deqden bir mewq edirler suya atlanib cixmaqdan yaziqlarin olmayan beyni error verir uje...wikayet edirler noldu bu kino zad dedim sebrli olun peride gelsun bawlayaciq)
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 12:23)
Be_yourself_ (01.07.2020/12:16)
Men bawa duwmurem bu turw limon zaddi meger her anasinin wekeri qalxanda gedib awagi salsun? Opwim cekliliw zamani eksiklik istemirem...gorursen menim baliqlarim nece fealdi..iki deqden bir mewq edirl
Dunen anasi ile de danisdim dedim ay peri xala bele eleme de,kisi yanindadi o baxsin da sene.Basa saldim ki qizin muqavile imzalayib vaxtinda cekilislere gelmelidi.Obsim mahni oxunur fonda peri agaclarin arasindan cixir elinde zenbil basinda çeleng,baliqlar da hoppanib dusur
Be_yourself_  Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 12:32)
B.O.S.S (01.07.2020/12:23)
Dunen anasi ile de danisdim dedim ay peri xala bele eleme de,kisi yanindadi o baxsin da sene.Basa saldim ki qizin muqavile imzalayib vaxtinda cekilislere gelmelidi.Obsim mahni oxunur fonda peri agacl
Aha ela...bu biraz hind filmi kimi cekilecekdide sehv etmirem bele daniwmiwduq..sende indi agaclardan nem tuta tuta qaca qaca gel peri terefe..sonra qefl kulek essun yagiw..awiq olun bir birivuze..daha sonra duwunurem ..yada sen elave ele nece meslehetdu
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 12:34)
Be_yourself_ (01.07.2020/12:32)
Aha ela...bu biraz hind filmi kimi cekilecekdide sehv etmirem bele daniwmiwduq..sende indi agaclardan nem tuta tuta qaca qaca gel peri terefe..sonra qefl kulek essun yagiw..awiq olun bir birivuze..dah
Yagisda periynen islaniriq,men reski 3 manatliq zontikden cixardib basima tuturam,peri de guya inciyir kusur gedir dusurem dalinca,zontiki onun basina tuturam,istemir,bu vaxt yagis dayanir gunes cixir
Be_yourself_  Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 13:53)
B.O.S.S (01.07.2020/12:34)
Yagisda periynen islaniriq,men reski 3 manatliq zontikden cixardib basima tuturam,peri de guya inciyir kusur gedir dusurem dalinca,zontiki onun basina tuturam,istemir,bu vaxt yagis dayanir gunes cixir
)))))qizdida biraz naz edecek ..sen biraz sebrle reftar ele..gunew cixsun oturim biraz skamyada..xanim saclarinizi yagiw isladanda bir bawaa gozel gorunur..ona gore zontiki size uzatmadim)) aha davami...B.O.S.S
B.O.S.S  B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 13:58)
Peri de qayidir ki sen bilseydin ki menim boyrek problemim var yagis qoxulu saclarimdan evvel menim saglamligimi dusunerdim,sonra men perinin elini tuturam,tutdugum kimi de tez buraxib dala cekilirem,teeccublu halda senin niye 4 barmagin var sen qurbagasan?-deye sual verirem,bi defe pri eseblesir aglayaraq uzaqlasir menden....
Be_yourself_  Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 14:00)
B.O.S.S (01.07.2020/13:58)
Peri de qayidir ki sen bilseydin ki menim boyrek problemim var yagis qoxulu saclarimdan evvel menim saglamligimi dusunerdim,sonra men perinin elini tuturam,tutdugum kimi de tez buraxib dala cekilirem,
Ve bu an peri gelir denizin kenarina...denize aciqla baxaraq deyir: Menim aglamagima,peri olmagima ve esasende 4barmaqli olmagima sebeb sensen.Sene qayitmaq istemirem.Giley guzar eden peri eslinde bilmirdiki..Bir insan ona awiq olarsa butun bunlar duzele bilecek.Axi peri denizin ovladi deyildi sadece tilsimlenmiwdi
Наверх  Cemi mesajlar: 3191

<< 1 ... 305 306 [307] 308 309 ... 320 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (5)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4456 / 1255