Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 12:10) Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
Be_yourself_ (01.07.2020/11:57)Peri bayaq getmisdi anasigile,biraz olar geldi,demisem axsam belke ilk xirda cekilisler oldu,hazir olsun
))))))))) peri neynir? De oda ozune el gezdursun...ideal gorunmelidi..baw roldu)))
Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 12:11) Don t try to be different. Just be good. To be good is different enough... |
B.O.S.S (01.07.2020/12:10)Yaman tez tez gedir mamasigile..de day getmesun...bawlayiriq uje..kadr 1..start)
Peri bayaq getmisdi anasigile,biraz olar geldi,demisem axsam belke ilk xirda cekilisler oldu,hazir olsun
B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 12:14) Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
Be_yourself_ (01.07.2020/12:11)Anasi biraz narahatfi şekeri var))
Yaman tez tez gedir mamasigile..de day getmesun...bawlayiriq uje..kadr 1..start)
Dedim he 1 hefte getmesin,sora dedim ola bilsin gece de cekilis oldu
Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 12:16) Don t try to be different. Just be good. To be good is different enough... |
B.O.S.S (01.07.2020/12:14)Men bawa duwmurem bu turw limon zaddi meger her anasinin wekeri qalxanda gedib awagi salsun? Opwim cekliliw zamani eksiklik istemirem...gorursen menim baliqlarim nece fealdi..iki deqden bir mewq edirler suya atlanib cixmaqdan yaziqlarin olmayan beyni error verir uje...wikayet edirler noldu bu kino zad dedim sebrli olun peride gelsun bawlayaciq)
Anasi biraz narahatfi şekeri var))Dedim he 1 hefte getmesin,sora dedim ola bilsin gece de cekilis oldu
B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 12:23) Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
Be_yourself_ (01.07.2020/12:16)Dunen anasi ile de danisdim dedim ay peri xala bele eleme de,kisi yanindadi o baxsin da sene.Basa saldim ki qizin muqavile imzalayib vaxtinda cekilislere gelmelidi.Obsim mahni oxunur fonda peri agaclarin arasindan cixir elinde zenbil basinda çeleng,baliqlar da hoppanib dusur
Men bawa duwmurem bu turw limon zaddi meger her anasinin wekeri qalxanda gedib awagi salsun? Opwim cekliliw zamani eksiklik istemirem...gorursen menim baliqlarim nece fealdi..iki deqden bir mewq edirl
Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 12:32) Don t try to be different. Just be good. To be good is different enough... |
B.O.S.S (01.07.2020/12:23)Aha ela...bu biraz hind filmi kimi cekilecekdide sehv etmirem bele daniwmiwduq..sende indi agaclardan nem tuta tuta qaca qaca gel peri terefe..sonra qefl kulek essun yagiw..awiq olun bir birivuze..daha sonra duwunurem ..yada sen elave ele nece meslehetdu
Dunen anasi ile de danisdim dedim ay peri xala bele eleme de,kisi yanindadi o baxsin da sene.Basa saldim ki qizin muqavile imzalayib vaxtinda cekilislere gelmelidi.Obsim mahni oxunur fonda peri agacl
B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 12:34) Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
Be_yourself_ (01.07.2020/12:32)Yagisda periynen islaniriq,men reski 3 manatliq zontikden cixardib basima tuturam,peri de guya inciyir kusur gedir dusurem dalinca,zontiki onun basina tuturam,istemir,bu vaxt yagis dayanir gunes cixir
Aha ela...bu biraz hind filmi kimi cekilecekdide sehv etmirem bele daniwmiwduq..sende indi agaclardan nem tuta tuta qaca qaca gel peri terefe..sonra qefl kulek essun yagiw..awiq olun bir birivuze..dah
Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 13:53) Don t try to be different. Just be good. To be good is different enough... |
B.O.S.S (01.07.2020/12:34))))))qizdida biraz naz edecek ..sen biraz sebrle reftar ele..gunew cixsun oturim biraz skamyada..xanim saclarinizi yagiw isladanda bir bawaa gozel gorunur..ona gore zontiki size uzatmadim)) aha davami...B.O.S.S
Yagisda periynen islaniriq,men reski 3 manatliq zontikden cixardib basima tuturam,peri de guya inciyir kusur gedir dusurem dalinca,zontiki onun basina tuturam,istemir,bu vaxt yagis dayanir gunes cixir
B.O.S.S [Off] (01.07.2020 / 13:58) Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
Be_yourself_ [Off] (01.07.2020 / 14:00) Don t try to be different. Just be good. To be good is different enough... |
B.O.S.S (01.07.2020/13:58)Ve bu an peri gelir denizin kenarina...denize aciqla baxaraq deyir: Menim aglamagima,peri olmagima ve esasende 4barmaqli olmagima sebeb sensen.Sene qayitmaq istemirem.Giley guzar eden peri eslinde bilmirdiki..Bir insan ona awiq olarsa butun bunlar duzele bilecek.Axi peri denizin ovladi deyildi sadece tilsimlenmiwdi
Peri de qayidir ki sen bilseydin ki menim boyrek problemim var yagis qoxulu saclarimdan evvel menim saglamligimi dusunerdim,sonra men perinin elini tuturam,tutdugum kimi de tez buraxib dala cekilirem,
<< 1 ... 305 306 [307] 308 309 ... 320 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4456 / 1255