Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~_DemounT_~ (21.02.2019/03:55)Ay Vüsal kim mən kiminsə vəkilliyin etmirəmsə, camaat niyə mənə vəkillik edir?) Üz-üzə gəlsəm əgər yanımda adam olmasa
***__SUS__***, Deyirem ki, burda üz üzü gormur, göz gözü. Ona gore day da mehriban olmag lazimdi ki, belke filankes yaxshi insandi sef taniyiram. Onnan elave belke sabah uz uze gelesuz, burda gosterd
Üzünə tüpürəcəm
əgər yanımda başqa adam olsa, day kiminsə qarşısında alçaltmağ olmaz, özümü qoyacam korluğa. Mehriban oluram insanla. Oda 1 sifətli 2 üzlü və ya üzsüzdən söhbət getmir.gif)
deyiş. ***__SUS__*** (21.02 /03:58) [1]
***__SUS__*** (21.02.2019/03:58)Sabahin xeyir .Özünü az dart.
Ay Vüsal kim mən kiminsə vəkilliyin etmirəmsə, camaat niyə mənə vəkillik edir?) Üz-üzə gəlsəm əgər yanımda adam olmasa Üzünə tüpürəcəməgər yanımda başqa adam olsa, day kiminsə qarşısında alçalt
gunessss (21.02.2019/04:08)Ələykumə salam. Dartım?
Sabahin xeyir .Özünü az dart.
~_DemounT_~ (21.02.2019/04:17)Yaxşı Vüsal. Götürdüm payımı) rahat oldun?) Bayaqdandı bunu yazır mənə. Guya sən desən mən düzələcəm
***__SUS__***, Kimin uzune? Men sennen ya kimnense danishmiram. Umumiyetle gorurem ona gore deyirem. Misalchun bir qadin xeylagin goturey, lap en pozgunu olsun. Ona heyatda bir nefer pis soz desin ya
qəbrdə düzələrəm ona görə deyirəm gedəy qəbirə
ehhh abır həya . Səndə var amma məndə yoxdu. Onda ip ver özümü asım.~_DemounT_~ (21.02.2019/04:17)Yenə uzun-uzadı nə yazırsan?
***__SUS__***, Kimin uzune? Men sennen ya kimnense danishmiram. Umumiyetle gorurem ona gore deyirem. Misalchun bir qadin xeylagin goturey, lap en pozgunu olsun. Ona heyatda bir nefer pis soz desin ya

~_DemounT_~ (21.02.2019/04:27)
***__SUS__***, He irahatdadim )Biraz da olsa basha dushun ki hech olmasa o boyda yazi yazmisham).
bəxdimdə iş var mənim
mənə çatan elə sancır məni
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1030 / 319