Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
BMT13 (19.07.2011/18:02)Fikrivi bilmirem ama o narkotik gizledenler,pul alanlar hamisi onlarin adindan istifade edenlerdi en yahwisi Vahabi sozunu agzimiza getirib insanlara demiyek cunki El-VAHAB muqeddes ALLAHIN adidir.istesen oxu 99adin icinde goreceksen.
hee baxmaq olar. Gerek vahabi oleydim vaxtinda.aglim olmadida.her ay 400 , 700 qazanardim. Eh. Indi heves yoxdu.biraz saqqal uzadib narkotik gizdederdim alib satardim. Ablava gelende mescidde gizlener
__ParusniK (19.07.2011/18:10)bilirem Vahab allahin adidi. Ne olsun allahin adidi. Beledirki Rehman Suleyman Rahim Selim Qafar ve s. O geder allahin adi olan insanlar varki . Indi deyirsen onlarin hamisi yaxwi oglandi ? Onlarin alcagida var piyaniskasida var. Ele Vahabiler kimi. adlari eledide. Biz ne edek. Eliye Veli diyerikde daha neyniyek ))
Fikrivi bilmirem ama o narkotik gizledenler,pul alanlar hamisi onlarin adindan istifade edenlerdi en yahwisi Vahabi sozunu agzimiza getirib insanlara demiyek cunki El-VAHAB muqeddes ALLAHIN adidir.ist
deyiş. BMT13 (19.07 /18:19) [1]
...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi... |

Ardarazli (31.01.2014/11:44)guya aboy havayidu ))
Bes bu ilahiyyatci alimler,ruhaniler,mollar,axundlar,nece pul qazansinlar? Onlar oboy yemelidi)))
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 754

...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...