Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (03Vandamdan elave ardiyca ramantik bir film izlememisen?)))))))))))))2015/01:23)
Gül ee ama Sen metbexde maa yemek qayıran vaxt men gelib seni arxadan qucaqlayıb drakula kimi boynuva yapışıb öpende "ayy qıdığım gelir" deyib gülBurda gij gij hırıldama Vamdamın kinosuna baxmışam bu
KoNCeNo (03Yox Soğan doğramışdım Gözüm sulanmışdı2015/01:25)
Vandamdan elave ardiyca ramantik bir film izlememisen?)))))))))))))
Adını vereğe yazıb baxmaq Romantik bir filmin mende yarattağı hisslerden daha tesirlidi sevgilim
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (03Aman Allah bu gun hislerim donube qarsiliq vere bilmirem2015/01:29)
Yox Soğan doğramışdım Gözüm sulanmışdıAdını vereğe yazıb baxmaq Romantik bir filmin mende yarattağı hisslerden daha tesirlidi sevgilim

KoNCeNo (03Sevgim qarşısındakı şapşal bakışların ve o iri gözlerin "gel içime Üreyimi qaşı Ciyerime asqır Qıtlağımı dişde" deyir beynime2015/01:33)
Aman Allah bu gun hislerim donube qarsiliq vere bilmirem
Ahhh Julyet Le jönepa Kös köse imposible lefelyans
Rehmettiyin_Nevesi (03Ah bu gozlerim senide belaya saldi?2015/01:39)
Sevgim qarşısındakı şapşal bakışların ve o iri gözlerin "gel içime Üreyimi qaşı Ciyerime asqır Qıtlağımı dişde" deyir beynimeAhhh Julyet Le jönepa Kös köse imposible lefelyans
)))))))))))))))KoNCeNo (03Luka saldı meni. Gözlerinin xestesiyem birdenem. Günde üç defe yemekden sonra baxmasam adam olanmıram.2015/01:40)
Ah bu gozlerim senide belaya saldi?)))))))))))))))
Ver baxım At baxım Göster baxım Bi damcı ucunnan
Rehmettiyin_Nevesi (032015/01:44)
Luka saldı meni. Gözlerinin xestesiyem birdenem. Günde üç defe yemekden sonra baxmasam adam olanmıram.Ver baxım At baxım Göster baxım Bi damcı ucunnan
dedim sene atmayimda soze baxirsankiKoNCeNo (03Hüsnü camalına füyüzad eşqi beymi2015/01:48)
![]()
dedim sene atmayimda soze baxirsanki
Eşqe girifdar bu qelb ağıllımı sey mi
Meni menden aldı eşqin ya bir baş şey mi
Ehli fezail qelmi zaim bi ixtiyar
Acınnan ölürem Maa pomidor ver bir de xiyar
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
<< 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 34 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 596

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/01:23)