Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Lady_of_Vampire (22.01.2012/20:58)Tesadufen kremin ichine dushmushdum,somra gordum qaranliqdayam.chixan kimi de gordum sen,sen niye elinde bichaq dayanmisan?)
hemkarim siz meni hegigeten tecublendirirsiz)
Pessimist89 (22.01.2012/21:02)bu hegigetn surpriz oldu,
Tesadufen kremin ichine dushmushdum,somra gordum qaranliqdayam.chixan kimi de gordum sen,sen niye elinde bichaq dayanmisan?)
tortu kesmeye hazirlawirdim)ama indi gorurem ehtiyac yoxdu)))

Lady_of_Vampire (22.01.2012/21:06)Haradiki bura,niye hami mene elinde chengel boshqabla baxir,elebil menim bashimda nese var,sham yanir elebil... Vampir oz qadinina meni hediyye gonderib?) gozle uzumu qibleye chevirim,gorduyu, qeder qachishim yoxdu burdan... )
bu hegigetn surpriz oldu,tortu kesmeye hazirlawirdim)ama indi gorurem ehtiyac yoxdu)))
Nick_O (22.01.2012/21:08)Oguz???men senen kusmuwem burda neynirse ?!
Öpərəm
Pessimist89 (22.01.2012/21:11)vampirler beledide, ama guya k fikir oxumag gabiliyeti var, ona dedimki Arisani gondersin, sef bawa duwub))
Haradiki bura,niye hami mene elinde chengel boshqabla baxir,elebil menim bashimda nese var,sham yanir elebil... Vampir oz qadinina meni hediyye gonderib?) gozle uzumu qibleye chevirim,gorduyu, qeder q
yaxsi neyniyek byrda olanlar hami senin ganivi icecek)tortdan sora)
Lady_of_Vampire (22.01.2012/21:11)can sənə hədiyə göndərmək istiyirdim, poçtalyon əmi qışqırdıki dur tullane hədiyə qutusunun içinnən, məndə dedim ayıbdıye poçtalyon əmi, tullan nə deməkdi, dedi bala bu il idman ilididə) uzun sözün qısası məndə məcbur girdim tortun içinə :) ama yemiyəsən ha tort əvəzinə məni :)
Oguz???men senen kusmuwem burda neynirse ?!
Nick_O (22.01.2012/21:26)hmm..yo ona demekdi seni yemek olar,
can sənə hədiyə göndərmək istiyirdim, poçtalyon əmi qışqırdıki dur tullane hədiyə qutusunun içinnən, məndə dedim ayıbdıye poçtalyon əmi, tullan nə deməkdi, dedi bala bu il idman ilididə) uzun sözün qı
yemeyecem ganivi icecem
.gif)
<< 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 362 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 515