Saytın Ən varlısı ol : CHARISMATIC - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
_ELYA_ (28_Elya_ (Offf Bu adi yazmaq mene nece de fexrdir Ilahi sene wukurler olsun) Sene Hesr etdiyim bir movzunu Copy eliyecem bura2013/20:54)
yoxe ozumden asili deyil guleceyem VALLAH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_ELYA_ (28.06.2013/20:54)Bunu Sene Hesr Edirem...
yoxe ozumden asili deyil guleceyem VALLAH.ha. .ha. .ha. .ha. .ha. .ha. .ha. .ha. .ha. .ha. .ha.
Gulmek sene yarawir, sene baxib gulmekse mene. bu komadiya deyil ne de teatr. bu sadece en esebi anlarimda dodaqlarimin kenarlarinin yuxari qalxmasina, beynimde meni eseblewdiren temanin qaranliq dumaninin arwasindan pozitiv duwuncelerimin gunewinin cixmasina, sanki ummanda gorunen ve limana yaxinlawan umid gemisine baxirmiw kimi gozlerimin qiyilmasina, kabus gorerek ayilib da bunun real olmadigi ucun derinden nefes alib ah cekmeyime, "heyat kulek suretiyle omurden kecir" fikrinin bir anliq duwuncemden silinib sanki o an zamanin durmuw kimi oldugunu hiss etmeyime, adi vaxta az qala damarimdan axan qanin bele hereketini duyacaq qeder hissiyatli oldugum halda, o an ise toxundugum ozumu bele hiss etdirmeyecek qeder durgunluguma tanridan bir sebebdir senin gulmeyin. . . hec bilirsen nece gulursen? . . . yuxari qacan , o hele de opmek arz...
Ardını oxu >>
paco_robanne (28Qaqaw O Qizin Yerine olsam sene HEEEEEEEEEEE Deyerdim Ozum olum2013/21:03)
Bunu Sene Hesr Edirem...Gulmek sene yarawir, sene baxib gulmekse mene. bu komadiya deyil ne de teatr. bu sadece en esebi anlarimda dodaqlarimin kenarlarinin yuxari qalxmasina, beynimde meni eseblewdir
paco_robanne (28Qaqaw O Qizin Yerine olsam sene HEEEEEEEEEEE Deyerdim Ozum olum2013/21:03)
Bunu Sene Hesr Edirem...Gulmek sene yarawir, sene baxib gulmekse mene. bu komadiya deyil ne de teatr. bu sadece en esebi anlarimda dodaqlarimin kenarlarinin yuxari qalxmasina, beynimde meni eseblewdir
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
<< 1 ... 237 238 [239] 240 241 ... 515 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1461 / 1101

2013/20:54)
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ