Saytın Ən varlısı ol : CHARISMATIC - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
EVAMELINA (04.04.2016/03:40)Erebistandaydin? Ay qiz hec olmasa yalan danisma mene maraqli deyil uje davay
KoNCeNo, Burda deyildim .Baxim yazim
xosum gelmir hormetsizlikden ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
EVAMELINA (04.04.2016/03:45)Ay qiz ekspertle dil dil oten sen deyildin ne yatmaq
KoNCeNo, Yatmaqa hazirlaşirdim. Yooo isvecdeyem.Cavab vermek fikrim olmasaydi hec yazmazdim.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
EVAMELINA (04.04.2016/03:49)Qebahetli hecne yoxdu bir iki defe gozledim hele men demeseydimde yazmayacaqdin mene vacib deyilee nede sen menimcun o qederde ehemiyyet kesb elemirsen prosta danisanda ozuvuzu agilli gostermeye calismayinda az kecmir ortada olur simaniz neyse lenet weytana
KoNCeNo, Yazmamişamsa demekki gormemiwem. Burda qebahetli ne varki anlamadim. Xetre deyecekde hecne yoxdu mence. Yoox eger sen eksini duwunursense o senin iwindi. Herne deye bilmerem gecen xeyre qals
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Qerdewumuzsen )
<< 1 ... 420 421 [422] 423 424 ... 515 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1475 / 342

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!