Saytın Ən varlısı ol : CHARISMATIC - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~_DemounT_~ (06.04.2016/01:25)Merhemetli,vicdanli))
KoNCeNo, Yaxshi adamlar neter olur?)
~_DemounT_~ (06.04.2016/01:28)Yo Tesdiqliyirem dediyivi prosta.,Pis anlama.
Noldi yene
deyiş. _K_O_T_İ_K_ (06.04 /00:29) [1]
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~_DemounT_~ (06.04.2016/01:34)Gorunmekle yox emelinde subut olunmusdan danisdim men))senin sozune quvvet bu gun yasanan bir hadise buna misaldi demeli bizim bir qohum vardi nese avaranin biri idi tutuldu eledi yene qayitdi bunu qebul eden olmadi biz buna ev verdik yedirtdik neysede adam elediyin demez amma indi meqamdida diyecem obsim buna destek olduq bir muddet qaldi bizde buna oyudler nesihetler verildi papam ise duzeltdi,bu gun esitdik ki,yene isler cevirib neyse zeng eledik bizimkilere bir qabardi siz kimsiz zad eceb edirem nem ne dedim salamun aleykum men evvel gunden dedim ki,ondan adam olmayacaq amma evdekiler dinlemedi)o qeder etdiyimiz yaxsiliqida hec eledi dedi vobse sizi tanimiramee bax bele nankorlarida var onun cibine men xelvet pul qiyurdum ki,birden ehtiyaci olar evdekilerden utanar amma qanmadi bele adama neyniyesenee
KoNCeNo, Merhemetli vicdanli gorunenlerin choxu eline imkan dushende vicdansiz gorunenlerden de pis olur onu da deyim bilesen)
~_DemounT_~ (06.04.2016/01:33)Oda duzdu.
_K_O_T_İ_K_, Saf adamlar chox vaxt ele olur
~_DemounT_~ (06.04.2016/01:45)Bir diller tokurdu senol zad vururdu day qayitmisam duz yola zad amma men dedim ki,o ele hemen adamdi adamin gerek agli ola gul kimi ailesi evi isi vezifesi vardi alemi qatdi indi bir qepiyin yiyesi deyil Allah adamin aglin bele elinden alirda qudurmus harnimis buna deyirlerde inan bu gun evdekilerin hamsinin qanin it qanina donderdi es neyse
KoNCeNo, Uje gunah sizdedi)
<< 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 515 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1476 / 891

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!