Saytın Ən varlısı ol : Kamal48 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
NoreN [Off] (28.12.2019 / 20:28) |
Adolf_Hitler [Off] (28.12.2019 / 21:12) |
NoreN (28.12.2019/20:28)Sen?
Sakitciliyi.
EVAMELISSA [Off] (28.12.2019 / 22:15) |
*__SiGVaRuLi_GuLiSCeMa__* (28.12.2019/12:28)Tesekkurler
EVAMELISSA, Sebrlisen cox.
NoreN [Off] (28.12.2019 / 22:17) |
Adolf_Hitler (28.12.2019/21:12)Yo. Siz.
Sen?
EVAMELISSA [Off] (28.12.2019 / 22:23) |
_AkhundovA_ (28.12.2019/13:10)Başqasi heyati haqqinda neise demese psixoloq ona fikir bildirmez .Esebi ve aqressiv olduğunu defelerle mövzularda qeyd etmisen. Esla mene " kor " sözu yer etmeyib.Bilirsen niye cunki o senin danişiq qaydandi yeni ki , normal qarşilayiram )
Bele yerde deyibler Başqalarinin heyatina gelende "psixoloq" olur öz heyatina gelende "psix"))"Reqemlerin yarişi" mövzusunda yazdigim "kor" sözü sene yaxşica yer edib onu anladim)Men özüme lazim bilmi
Psixoloqa muraciet edenlerin çoxu aqressiv ve esebi insanlardir ki , o elametlerde sende müşahide olunur :))) Muraciet etme duz edirsen .Senin ucun nece xoşdursa elede davam et .Ağlina heyran qaldim :)))
deyiş. EVAMELISSA (28.12 /22:24) [1]
EVAMELISSA [Off] (28.12.2019 / 22:27) |
_AkhundovA_ (28.12.2019/13:13)Kimese neise subut etme mecburiyyetim yoxdur . Atalarimiz yaxşi deyib özune umac ova bilmeyen , başqasina erişte kesir ))
Yox eger heqiqeten psixoloqsanda, sene "psixoloji" meslehetim, bura gelme Gelib psixologiyavi pozma)))
Gunler keçdikce sene heyranliğim artir ))) Belede davam et
EVAMELISSA [Off] (28.12.2019 / 22:32) |
Taksi_V_Ray (28.12.2019/12:09)Onda bele cixir ki , hekimlerde qarsidakin axmaq yerine qoyur ??? Özunu aqilli sayir.Yarim saat özu ucun danisir sonrada deyirki esebisen, ve yaxudda böyreyinde problemin var bir vereq recept yazir gedib borc xerc edib alirsan xeyride olmur ki bezen eks tesirde edir .
Ozum olum duz deyirem..qarshidakin axmaq yerine qoyub ozunu agilli sayir bashlayir yarim saat leksiya oxumaga)) ozuychun daniwir)) sonrada deyirki sende depressiya var ay ne bilin ne var..falchiynen p
Psixologiya cox gözel ixtisasdir menim ucin .Hami eyni seneti ve peseni seve bilmez ki )
_AkhundovA_ [Off] (28.12.2019 / 23:30) . . . |
EVAMELISSA (28.12.2019/22:23)Senin menim aglima heç bir şübhen olmasin gopoloq xanim Men esebi oldugumu düzdü qeyd etmişem, özüme "psix" axtariram dememişem ay monqol) Axi seni ne vadar edir ki sene "müraciet" etmeyenlere fikir yürüdesen? Bunun özü bir agilsizliqdir..
Başqasi heyati haqqinda neise demese psixoloq ona fikir bildirmez .Esebi ve aqressiv olduğunu defelerle mövzularda qeyd etmisen. Esla mene " kor " sözu yer etmeyib.Bilirsen niye cunki o senin danişiq
Inanmiram ki senin kimi bir "psixoloq"un pasientleri çox olsun) Sen insani özünden uzaqlaşdirirsan, daha da eseb strese salirsan.. Bax seherden mene "psixoloq"lugunu sübüt etmeye çalişirsan, ancaq ortada da heç ne yoxdu. Sen cani bir "psixoloq" kimi kime ne xeyrin var? Senin şerhlerin bele insanin hövselesini daraldir.. Bu olmayan psixoloqlugunla get başqalarina "meslehet" ver.. Hele ki heç bir meslehetin bir işe yaramayib..
Bundan sonra da inanmiram yarasin.
_AkhundovA_ [Off] (28.12.2019 / 23:40) . . . |
EVAMELISSA (28.12.2019/22:27)Eva, men seni buralarda görenden sen kimese neyise "sübut" edirsen.. Neyin mecburiyyetidir bes bu?) Sen umumiyyetle dönüb öz yazdigin reylere baxirsan?) Bir dediyin o biri dediyine uymuyub heç vaxt. Artistliyin menasi yoxdu..
Kimese neise subut etme mecburiyyetim yoxdur . Atalarimiz yaxşi deyib özune umac ova bilmeyen , başqasina erişte kesir )) Gunler keçdikce sene heyranliğim artir ))) Belede davam et
Indi bu da senin öz heyatindi özün bilersen, öz etrafinda ne qelet edirsen et)) amma başqalarina bulaşma..
P S.Men de her insanla bu qeder "xoş" danişmiram onu da deyim Amma bir yere qeder..
EVAMELISSA [Off] (28.12.2019 / 23:49) |
_AkhundovA_ (28.12.2019/23:30)Sen sual vermisen men cavab vermisem.
Senin menim aglima heç bir şübhen olmasin gopoloq xanim Men esebi oldugumu düzdü qeyd etmişem, özüme "psix" axtariram dememişem ay monqol) Axi seni ne vadar edir ki sene "müraciet" etmeyenlere fikir
Psixoloq yoxsa nevropotoloq sualina esasen yazdim o kommenti .Amma görunur doğrudanda yazmamaliymisam .Sene aqilsiz dememisem men heç demerem de cunki o terbiyenin yiyesi deyilem . Özume psiz axtariram nedir - Doğrudanda serhlerimin seni eseb ve strese saldiğini bilseydim inan ki yazmazdim .Esinde ele deyil .Bilirsen esebisen ona göre xoş bir cumlenide aqressiya ile qarşilayirsan .Oxuma men yazdiğim serhleri .Eseblerine yaziğin gelsin Bilirsen ki eseblesirsen niye oxuyursan )
<< 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 124 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 3119 / 1587