Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Mr@tum (06Bilirsen ki,zarafat edirem sen menim qonsum yaxsi dostumsan senin qelbinin gozelliyi besdi qizlara2015/02:50)
pah,pah senin refilerin siraya duzulurki men mawinla gelendee) telinden numarami ogurlamaglari deyesen yadindan cixib)
Mr@tum (06Here oz arsinina gore olcur esas qelbdi2015/02:56)
öpucukler wirine dosim)) coxu qizla oglanin dostluguna inanmir,ama biz uwagligdan bi yerdeyik,gözelde dostuq,axirini korlamasaqda)
Yaxsi olar axrida bu gune qeder yaxsi dost olmusuqsa axra qederde olariq
Mr@tum (06Saol ay okuz bunu gece vaxt niye dedin ozde acmisam.sabah al getir menede pulun verecem hemise verirem axi2015/03:08)
Allah wefa versin,bu gun ona göre görunmemisen mehledee?? Isteyirsen sabah gedek hekimee??mende getmeliyemm,hec mehleden awagida teze yer acilib,köz döneriii,indiye kimi ne qeder yemiwew men belesini
zarafatsiz nece gun yatacam ollem hal yoxdu sabah al getirde uje istedim bilirdim acilacaq orda esitmisdim<< 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 123 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1878 / 2416

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/02:50)