canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Oğlan qızın çox xoşuna gelir, ancaq qız tanış olmur...
paco_robanne  paco_robanne [Off] (17.10.2010 / 09:54)
men hec vaxt hansisa qizin taniwliq teklifine HE demerem. Cunki eger meslehet olsaydi o dimemiw men özum onan taniw olardim. Ama qaldi ki bele, hec vaxt menen xowu gelmeyen qiza yaxinlawmaram. Cunki ozumu ona istetmeye vaxtim yoxdu. Hem mene ilk teklifden yox diyen birine ölse de ikinci teklifi etmerem
Senin_orxan  Senin_orxan [Off] (17.10.2010 / 10:09)
paco_robanne, )))eger sene taniwliq teklif eleyen qiz xowuna gelse bes onda nece?))
DeNtiSt  DeNtiSt [Off] (18.10.2010 / 17:46)
Bezi qizlar hec cekinmeden he deyir,ekser qizlarsa yox cavabi verir.Ama baxir yoxu nece diyir,eyer qizin heqiqeten sennen xosu gelmiyib yox diyibse,o yox dimek terzinnen anlamalisanki alinmayacaq.Senin dediyin meseleyse yeni qizin ureyi he desede bunu bildirmiye cekinir burda qeyri adi birsey yoxdu,ama gerek yoxu ele diyesenki qarsindaki anlasinki bu helelik yox dimekdi yeni umid yeri var.Bele olan halda gerisi melum mesele,qizda seni yaxsi tanimamaqdan ireli gelen subheleri aradan goturmekcun ona ozunu yaxsi terefden tanitmalisan ve zamanla munasibet yaranacaq,bunun ucun oturub plan qurmaq gerekmez...
viva_forever  viva_forever [Off] (18.10.2010 / 18:18)
DeNtiSt, Twk..etrafili cvbcun.
Kusdum_senden  Kusdum_senden [Off] (29.10.2010 / 01:09)
viva_forever, Yox elbetde etrafindaki taniwlar,onu evvelden tanimalisan umumiyyetle bir defe dimekle olmur o seni dogurdan sevdiyine inandirandan sanra belke ola biler. Tanidigim adama ustunluk vererdim neinki yoldan kecene
Sk@rp  Sk@rp [Off] (29.10.2010 / 13:24)
Oglanin qiza yaxinlawmasi duzunu desem cox heyacanl dolu deqiqeler olur. Qizin nece reaksiya vereceyinen aslidi
_ZuZu_EmO_  _ZuZu_EmO_ [Off] (02.12.2010 / 03:15)
viva_forever (092010/13:41)
Realda olur ki oglan taniw olmaga yaxinlawir.herterefli xow gelir.ama taniw olmursan.duwunursen ki tanimadiqimla niye taniw olmaliyam.ama simasi hereketleri yadindan cixmir.sizce en dogru olan nedi?Ne
Ela mövzudu...huyumuz suyumuz kurusun
viva_forever  viva_forever [Off] (05.01.2011 / 22:03)
Bu movzunu nehayet yekunlawdirmaq isteyirem.ve wexsi tecrubeme esaslanib demek isteyirem ki eger oglan xowuna gelirse ona yoxu ele de ki qayitmaga yer saxla.eger urekden xowuna gelirsense qayidacaq...indi cox xowbextem.
DJ_XEYAL  DJ_XEYAL [Off] (06.01.2011 / 18:22)
Mene hele indi gelmiwdim axi..
MUHENDIS736  MUHENDIS736 [Off] (05.12.2011 / 21:04)
Qururlu oglani sevin. Ve bu qururu alcaltmaga caliwmayin. Caliwin o qururlandiqlari siyahisina sizi de elave etsin. En bawa. Etiraz edeceksizse,birdefelik etiraz edin. Eksinedirse,inamini itirmemekcun stimul verin.
Наверх  Cemi mesajlar: 444

<< 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 45 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3504 / 1506