canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Oğlan qızın çox xoşuna gelir, ancaq qız tanış olmur...
Hundurboy_Bryunet  Hundurboy_Bryunet [Off] (09.10.2010 / 15:32)
 Даже на самом высоком троне сидит ЗАДНИЦА!
viva_forever, medeniyyetsiz deyende ki her kese ona uygun formada padxod etmelisen..bir az mushahide eliyirsen neticeye gelirsen ve hucum)) ele olub ki qiz ozunden chox razi biri olub ona yaxinlashmamisham bile bile.. ancaq kenardan baxmisham..axirda ozu nomremi tapib mene zeng eliyib. bele de olur. Her kese indivudual yaxinlashmaq lazimdi. bir usul hamida ishlemir.
SAKO  SAKO [Off] (09.10.2010 / 15:34)
viva_forever, isdi birden sizi gordum beyendim.yaxinlashib nomremi uzatdim size.neyniyersiz?
viva_forever  viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:34)
Senin_orxan, bes senden bu heyatda iz qalmasin?uwaqin olmasin?o uwaqi da dunyaya getiren anani secmek lazimdida
Senin_orxan  Senin_orxan [Off] (09.10.2010 / 15:35)
viva_forever, men heyatda tek yawamagimin menasi dunyaya gelecek qizimdir))onu da Allahimdan hemiwe arzulamiwam ki bir qiz ovladim olsun)inwallah qismet...amma heyatda qizdan vacib cooox weyler var)
SAKO  SAKO [Off] (09.10.2010 / 15:36)
Senin_orxan, qaqas sene haladi.ele oglanlar varki qiz ovladlari olanda sevinmirler.Amma usaqgin oglani qizi ferqi olmaz teki terbiyeli ovlad olsun
viva_forever  viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:36)
Hundurboy_Bryunet, Sen niye lazimsiz qizlari sinaqdan kecirirsen??heqiqeten xowuna gelen qiza,hansi ki duwunursen he bu tam menlikdi..ona nece yaxinlawarsan?ve yox cvbina ne edersen?
viva_forever  viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:38)
SAKO, Nomre uzatmaq?pis metoddu..yeni dogrudan ele bir wey edersen?
SAKO  SAKO [Off] (09.10.2010 / 15:39)
sence hansi metod yaxshidir.Gelib haminin icinden shablon soz isletmek?sizinle tanis olmaq cumlesi
viva_forever  viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:41)
Senin_orxan, Bawdan ayaga tezad..heyatimin menasi dogulacaq qizimdi.sohbetin sonunda ise heyatin menasi qiz deyil yazdin.sen kiwisen.ve senin heyatinin menasi qizdi.hem xanimin hem de qizin..tek hec vaxt xowbext olmaq olmur.bu yuzde yuzdu
viva_forever  viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:42)
SAKO, Qeyri adi fikir gozleyirem senden bayaqdan.olacaq yeni?
Наверх  Cemi mesajlar: 444

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 45 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3523 / 1367