close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Oğlan qızın çox xoşuna gelir, ancaq qız tanış olmur... viva_forever, medeniyyetsiz deyende ki her kese ona uygun formada padxod etmelisen..bir az mushahide eliyirsen neticeye gelirsen ve hucum)) ele olub ki qiz ozunden chox razi biri olub ona yaxinlashmamisham bile bile.. ancaq kenardan baxmisham..axirda ozu nomremi tapib mene zeng eliyib. bele de olur. Her kese indivudual yaxinlashmaq lazimdi. bir usul hamida ishlemir. | SAKO [Off] (09.10.2010 / 15:34)
|
viva_forever, isdi birden sizi gordum beyendim.yaxinlashib nomremi uzatdim size.neyniyersiz? | viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:34)
|
Senin_orxan, bes senden bu heyatda iz qalmasin?uwaqin olmasin?o uwaqi da dunyaya getiren anani secmek lazimdida | Senin_orxan [Off] (09.10.2010 / 15:35)
|
viva_forever, men heyatda tek yawamagimin menasi dunyaya gelecek qizimdir))onu da Allahimdan hemiwe arzulamiwam ki bir qiz ovladim olsun)inwallah qismet...amma heyatda qizdan vacib cooox weyler var) | SAKO [Off] (09.10.2010 / 15:36)
|
Senin_orxan, qaqas sene haladi.ele oglanlar varki qiz ovladlari olanda sevinmirler.Amma usaqgin oglani qizi ferqi olmaz teki terbiyeli ovlad olsun | viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:36)
|
Hundurboy_Bryunet, Sen niye lazimsiz qizlari sinaqdan kecirirsen??heqiqeten xowuna gelen qiza,hansi ki duwunursen he bu tam menlikdi..ona nece yaxinlawarsan?ve yox cvbina ne edersen? | viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:38)
|
SAKO, Nomre uzatmaq?pis metoddu..yeni dogrudan ele bir wey edersen? | SAKO [Off] (09.10.2010 / 15:39)
|
sence hansi metod yaxshidir.Gelib haminin icinden shablon soz isletmek?sizinle tanis olmaq cumlesi | viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:41)
|
Senin_orxan, Bawdan ayaga tezad..heyatimin menasi dogulacaq qizimdi.sohbetin sonunda ise heyatin menasi qiz deyil yazdin.sen kiwisen.ve senin heyatinin menasi qizdi.hem xanimin hem de qizin..tek hec vaxt xowbext olmaq olmur.bu yuzde yuzdu | viva_forever [Off] (09.10.2010 / 15:42)
|
SAKO, Qeyri adi fikir gozleyirem senden bayaqdan.olacaq yeni? Cemi mesajlar: 444
<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 45 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3523 / 1367