Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (24.11.2016/00:15)Sorushardim nolub...no girishmey istemirem. Opuldun ) keyfin olsa. Barishariq ))
Oz isindi
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Usi_Musi_pusi (24.11.2016/00:17)Kefim yaxsidi narahat olma
Sorushardim nolub...no girishmey istemirem. Opuldun ) keyfin olsa. Barishariq ))
KoNCeNo (24.11.2016/00:20)Ele olsun. Narahatliqim var idi. Deyirsen olmayim , olmaram.
Kefim yaxsidi narahat olma
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Usi_Musi_pusi (24.11.2016/00:20)Ok xos getdin
Ele olsun. Narahatliqim var idi. Deyirsen olmayim , olmaram.
KoNCeNo (24.11.2016/00:22)Pisliye pislikle cvb vermek menlik deyil...xotya qesheng cvb vere bilerdim )
Ok xos getdin
Sene yarashdirmadim bu tipli danishiqi...yarashdirmaliyamish. Neise. Ugurlar seni Konci
Usi_Musi_pusi (24.11.2016/00:26)Mene ne yarasacagin men bilerem senede ugurlar
Pisliye pislikle cvb vermek menlik deyil...xotya qesheng cvb vere bilerdim )Sene yarashdirmadim bu tipli danishiqi...yarashdirmaliyamish. Neise. Ugurlar seni Konci
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
~_DemounT_~ (24.11.2016/02:22)Dusmurde sene seyahet surpiriz ele demey dusmur:)))))
Yalanchi sheylerdi o vaxti sinusnan gedeceyduy indi de koncenoynan indoneziyaya alinmadi. zerer yoxdi)
<< 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 77 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 66

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!