Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Misal 1) Mən deyirəmki mən acmışam. Burda başa düşülməməli nə varki ? ) Bu başa düşüləndi çünki substansiya var . Mən insanam və mən yaşamaq üçün qidalanmalıyam .
Misal 2 ) Mən deyirəmki adam eyni şey haqqında dəfələrcə düşünəndə onu yuxuda görür . Başqa birisi isə bunu elmi tərəfdən izah edir . O biri isə bunu dinlə baglayır . Filankəsdə gəlib deyirki yox bu sənin paralel heyatındı... beləcə beləcə hərə bir fikir yürüdür kimsə başa düşür qəbul edir kimsə isə qəbul etmir . Çünki substansiya yoxdu . Konkret ortaq məxrəc yoxdu . Həmin ortaq məxrəci araşdırıb tapmaq lazımdı . Görün neynirsüz : ))
Elvida Oten Gunler... |
)))FuLLiTo (29.08.2011/16:17)axilleslik eleme))
Mənə sroçnu birdənə başa düşən qız lazımdı ) gəlində olsa olar ))))
Fight_Club (29.08.2011/16:19)hər agacdan bir meyvə , hər çicəkdənsə bir ləçək qoparmaq lazımdıkı ensklopediya olasan : ))
axilleslik eleme))
FuLLiTo (29.08.2011/16:24)))
hər agacdan bir meyvə , hər çicəkdənsə bir ləçək qoparmaq lazımdıkı ensklopediya olasan : ))
Elvida Oten Gunler... |
*VAMPIR*1 (29.08.2011/16:16)Çox bilən tez qocalar. Hər şeyi bilməsəndə olar.
HeYaT_QiSa, BAWA DUWMEYENLER VARDA BIZ ONDAN DANIWIRIG... BEZEN OLURKI BIZ BAWA DUWURUK,QARWIMIZDAKI BAWA DUWMUR,BEZEN ISE QARWIMIZDAKI BIZI BAWA DUWUR EFSUS OLSUNKI BIZ DUWE BILMIRIK.....)))
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 1077

Elvida Oten Gunler...