canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Mashinin var?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.09.2016 / 05:04)
O gunleri bir oglan gelib ickiliydi.
Men iwdediyim yere Yemey yemeye.
Neyse Biaz sohbet elediy mene qayidasan Italyada yaxtada gezmey istirsen?
Qurana and olsun duz sozumdu.
Dedim he get xodda maroru qizsin gelecem mende dalinca )
Duzdu ozune demedim amma ureyimnen kecdi demey )
Dedim yox cox saol )
Day bilmedim heyqi sozuydu ya ne Amma ciddi dedi.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.09.2016 / 05:09)
Duzu iw yerim elede bele gujdu prestijli yer deyil Amma ele oglanlar gelir Milyonlarnan dollar Sostayaniesi var.ozde ne yeyirler Waurma )
Amma merkezdedi iw yerim.
O gun bir oglan gelib cavan uwaqdi 28-30 yawi var Rusdu biqda saxlib Biqinin qiraqlarin burub )
Prikolni oglan idi geldi Biaz sohbet zad elediy Mende menecerem guya (salfetka zad Qatdalatdirilar mene )
)
Neyse Sohbet elediy oglan bawdadi menen Az dilinde daniwmaqa )
Maraqli geldi dedim Az dilin hardan bilirsen?)
Qaqaw Sen deme biznesmendi.
Wemkirde Erazi Alib Evler tikdirir orda investisiya yatirib Evleri tikib Satacaq sonra hazir olandan sonra.
Dedim niye mehz Wemkir Baki zad yox?
Deyir Dostum var Azerbaycanlidi onun Oranin icra bawcisi Taniwidi cox ucuz qiymetden tewkil edib erazini mende duwundum Investisiya yatirim ora.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.09.2016 / 05:15)
Duzu hemen vaxt aglimnan kecdi daniwim onan iwci usta zad ora taniwdardan Nebilim qohum eqrabadan gedib iwlesin eyer munkunduse Blakida fikirlewirdim duzu Prorab zad kimi gede Qorxdum Podvadit olaram.
Amma xaiw eleseydim 100% azi 10 neferi ora iwe duzelde bilerdim.neye gore qorxdum onunda sebebi var.

deyiş. _K_O_T_İ_K_ (16.09 /05:16) [1]
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.09.2016 / 05:24)
Menim tikintiden Anlayiwim bele yoxdu Amma insanlarla Rahat kontakt yarada bilmek qabiliyyetim var.
Yeni insanlarla 10 deqiqe sohbet edirem guven guvenirler mene Ve xow Fikir yaranir onlarda mene qarwi.
ALLAHA And olsun duz brinde Ivanov weherinde bir tikinti iwi aparan oglanan Sohbet elediy dedi Roma Istirsen Briqada Getir iw verim iwlesinler onlarda qazansin sende ustunde Qazan dedim yaxwi iwi goturdum etajin birin butov verdi mene Bu Kasmetik Remontun Bawdadim Azerbaycanli uwaqlari yiqdim yanima ki,Aparib Hansisa Ozbeye zada niye yedizdirim o pulu.qoy oz milletim yesin canimiz bir qanimiz bir (hansiki o iwleri ozbeye 2 defe ucuzuna gordure bilerdim)
Yiqdim bu qehbe yiqinin Apardim indi bu Qandonlar mene Paxilliq edir ki,Buna baxe 23 yawi var biz bunan boyuk bizi iwdedir hec timintiden anlayiwi olmuya olmuya nebilim ne.
Neyse Iw bawlamalidi saat 10 da bular 12 nin yarsina gelir iwi bas memedi elirler 1 saat iwdiyir 2 saat yatirlar gelirem A niye bele elirsiz ne pisdiyim deyib siz
...
Ardını oxu >>
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.09.2016 / 05:28)
Onlar iwdeseydi iwi bitirseydiy ozderide qewey pul qazanaceydi mende.
O oglanin yanindada guven qazanaceydim onan sora Butun tikintilerde uje mene deyeceydi Meselen Ramin uje bu defe bir etaj yox 3 etaj verirem sene Artir briqadavin sayin Zeng edeceydim Azerbaycanan Yiqib tokeceydim ora Hammisi qazanib ailelerin saxlayaceydi.
Mende uje O tikintiden ele iki dene ev almiwdim belkede.
Skidkaynan.
O biri Tewkilatcilarin hamsinin variydi Boyuk Orqanizasiya idi.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.09.2016 / 05:31)
Qardaw o bu day menim bide agzimi siksinler eyer mene tapwirilsa hansisa bir iw orda bidene bele Azerbaycanli olsa.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (16.09.2016 / 10:05)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
bududa eeeh
Elave edilmiş fayıl:
(79.01 kb.)
Yüklenib: 558 defe.
Dataport  Dataport [Off] (16.09.2016 / 15:35)
qapilari yoxdu
Eksperd  Eksperd [Off] (23.09.2016 / 06:01)
yoxa nelet, ayaqmi yerden kesenim var)
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (23.09.2016 / 08:57)
masin var Ama Axir vaxtlar Kruqum yalab Moskvice maraq salib ozu de 1978in zadin :) Birib tapmisam 1100manata belke aldim mirta arada wehere zada cixmaga. Onu aldimsa bir dene de Nikondan Canondan alim Qewey wekiller cekim
Наверх  Cemi mesajlar: 1227

<< 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 123 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (37)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4134 / 1565