canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Ne edirsen?
Raci-qandi  Raci-qandi [Off] (28.08.2010 / 21:37)
Inanmasiz men sevdiyim qizdan ayrilanda 2 il goruwduyum qiz mene diyendeki men gelinem woka duwdum mawni sure bilmedin taksiyla geldim eve dowekmi cixardib tilvizoruda ustune qoyub yandirdim.ve esebim sodu
AbadOK  AbadOK [Off] (31.08.2010 / 00:01)
Bezi fikirler mene maraqli geldi. .heqiqeten etmek istadiklarim oldu. .fikirlara gore tek tek twk. .
HeLe_CaVaN_  HeLe_CaVaN_ [Off] (31.08.2010 / 23:24)
 Vαrαvѕĸoy ɢeтмιreм αмα o yolα вoyυĸ ѕιмpαтιyαм vαr . !
Menim her gunum bele kecir esebi olduqumdan bilmirem neyniyim o an tekce aqlimda firlanan bir wey olur olmek ve mawina minib hirsimi mawindan cixariram ne ola ferqi yoxdu o meni butun eseblerden azad edir bununcunde oz mawinima minnetdaram.
QEDDAR_DUNYA  QEDDAR_DUNYA [Off] (02.09.2010 / 01:45)
Salam. Men mahniya coxlu ses verib qiwqiriram ki oz sesimi ewitmeyim. Sonra uzu uste uzanib derin-derin fikirlewirem.
Serbest  Serbest [Off] (02.09.2010 / 01:50)
QEDDAR_DUNYA, salam alekum.sizden bir soz sorusmaq olar?
=LoLi=  =LoLi= [Off] (02.09.2010 / 20:59)
AbadOK (26.08.2010/23:22)
Evella salam. Kecek movzuya. Her bir insanin cetin gunleri olur ,ureyin sixildiqi anlar olur .Bu vaxtinda esebleri sakitlewecek biweyler tapiriq .Azda olsa yaddan cixartmaqcun. .Menim bu anda etdiyim
Aleykum salamuzdu menimde cetin gunlerim cox olub.her bir cetin animda depresiyaya duwurem.evveller bir dostum variydi.oz meslehetleriyle meni sakitlewdirirdi.ancaq indi tek qalmaqla sakitlewirem
Partlayis  Partlayis [Off] (03.09.2010 / 14:53)
Bele vaxtda tek gezmeyi xoslayiram ve hezin mahnilara qulaq asiram onda rahatliq tapiram.
TeKeM__YeKeM  TeKeM__YeKeM [Off] (07.09.2010 / 00:50)
Hmm maraqli sualdi.Ama men ise ele anlar olanda esasen hech kimin olmadigi bir yere gedirem tek qaliram esasende gece sakitchilik ulduzlar ve men necede qeweydi ))) Ama yaxwiki indi ele anlar olmur hayif doyul tekliyyyy )))
Your_Eyes  Your_Eyes [Off] (10.09.2010 / 14:43)
eger axwamdirsa mehleye duwurem yox gunduz olursa deniz qiragina gedirem bir azda canima zerer verirem (siqaret) fikir dagilir
~ImaGinaRy~  ~ImaGinaRy~ [Off] (10.09.2010 / 18:43)
ALLAHima siginiram,dualar edirem..agliyiram ve padruqamla boluwurem acimi
Наверх  Cemi mesajlar: 196

<< 1 [2] 3 4 ... 20 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3618 / 1414