close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Heyatda sevdiyiniz insan evli olsa onun ailesini daqidardiniz?sevginiz uqrunda? | X_mutant_X [Off] (10.10.2010 / 19:59)
|
WULE, senin (102010 / 14:16) yazına cavab verirem, Bismillah! Esla yox! Qetiyyen. Aile dagidanin ailesi olmaz demiwler...Islam baximindanda bu ziddir..uzgun deyildir...Eger qiz yoldawi ile xoshbext deyilse bowana bilerler ancaq men qariwmamaq sherti ile men onu bowanmaga sovq etmemek sherti ile ondan sonra bowanandan sonra he hemin o qizla aile de quraram cunki sevdiyim qizdir...Ancaq sevgim ugruna iki shexsi ayira bilmerem esla! | WULE [Off] (10.10.2010 / 21:20)
|
X_mutant_X, hmmmmm anladim bes seni sevdinden ayiriblar diyelim ve qiz xowbext deil eride ayrilmir | X_mutant_X [Off] (10.10.2010 / 22:31)
|
WULE, senin (102010 / 21:20) yazına cavab verirem, Qiz xoshbext deyil ayrilmaq isteyerse ve yoldawida vehwiliyini gosterib ayrilmaq istemezse elimden gelen komekliyi ederem hemin o qiza...Erinin ayrilmaq istememeyi ile deyil axi...Mehkeme var hakim var....Apararam qizi oz anasinin evine sonrada mehkemeye kecerler...Ondan sonrada bilirem cox shey evvelki kimi olmayacaq o qizla ancaq elimden gelen komekliyi dostcada olsa etmeye haziram! | WULE [Off] (10.10.2010 / 22:41)
|
X_mutant_X, sualimi sen anlmamisane sual beledi eger seni sevgilinden qizin valideyinleri yirsa sende deli kimi onu istirsen o qiz bawqasiyla evlenenden soram onun ailesin daqidib sevgilive qovuwa bilesen? yoxs bu riski goZe ala bilmezsen? qizda seni deli kimi istir bu da vr eriylese dolanmir | X_mutant_X [Off] (10.10.2010 / 22:55)
|
WULE, Sende menim yazdiqimi bawa duwmursene!!! MEN AILE DAGIDA BILMEREM! isteyir o meni deli kimi sevsin isteyir meni onu sevim ancaq bunu ede bilmerem risk sohbeti deyil... Duzgun deyil Islam baximindan... Dagilarsa dagilsin teki menim elimle olmasin...Bawa duwursen?!deyiş. X_mutant_X (10.10 /22:57) [2] | WULE [Off] (10.10.2010 / 23:16)
|
X_mutant_X, analdim seni dostum eseblewme oldu?Aile yixanin ailesi olmaz... Chox katastrofik movzudu..deyirem bezi qizlar niye bele bedbin movzulari sevirler? olmaz ki bir xoshniyyetli movzu achaydin Wule xanim? Aile dagitma yox ,meselen kimin ailesini dagilmasina mane olmusuz? Kimin ailesini dagilmamasi uchun sevgilii qurban vermisen? movzu bele olar.. yoxsa ancaq Facie Musibeti Fexreddin. | X_mutant_X [Off] (11.10.2010 / 01:14)
|
WULE, senin (102010 / 23:16) yazına cavab verirem, Men qetiyyen eseblewmirem! beyem boyuk herfle yazmaq esebi olmaq menasini verir? Yox..Sadece semimi olaraq yazdim... | AZERi_AZERi [Off] (11.10.2010 / 06:31)
|
bawqasinin ailesini dagidib onun ustunde qurulan seadete tupurum... (bu soze gore sorry) Cemi mesajlar: 187
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4001 / 1401