💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

Razboynick (16+)))) bizde oglan tapmiyanda stola kecirirdik))2016/04:42)
Enzeli,Soram qizlar rezinka oynuyanda mende kecirdirdim rezini ayaglarima olar oynuydular)
_K_O_T_İ_K_ (14Mende ele olmuşam)))) oglan dostlarim cox olub hamisin soz aparani olmuşam. Hele qelet eliyir cvb veren qizlarin bu cvbin gel sen de))))2016/17:18)
M3 uwaq olanda qizdarin lyubimcikleri idim Vallah )Kim sevgilisine Sevgi etiraf edirdi Mennen gonderirdi sozu )Kim qarqiw edirdi men catdirirdim soyurdu men catdirirdim )Poctalyon ifim )Onda telfon z

~Aykam~ (17.11.2016/09:06)Kayf elirdim Etaga o qeder Wokolad zad alirdilar mene )
Mende ele olmuşam)))) oglan dostlarim cox olub hamisin soz aparani olmuşam. Hele qelet eliyir cvb veren qizlarin bu cvbin gel sen de))))
5,6 sin ere verdim getdi uwaq vaxti 
_K_O_T_İ_K_ (17.11.2016/09:26)Sen şokolad deyirsen mene marojna mp pleer alirdilar şokolad adi şey idi sonra ovaxt şekil cixartdirirdiq plenkani verirdim şekillerimin hamisin cixardirdilar biri saat alirdi))))
Kayf elirdim Etaga o qeder Wokolad zad alirdilar mene )Ovucdarinin icinde saxlirdi qonwunun qizdari meni5,6 sin ere verdim getdi uwaq vaxti

~Aykam~ (17.11.2016/09:30)Ne istirdim Alirdilar mene )
Sen şokolad deyirsen mene marojna mp pleer alirdilar şokolad adi şey idi sonra ovaxt şekil cixartdirirdiq plenkani verirdim şekillerimin hamisin cixardirdilar biri saat alirdi))))