💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

FuLLiTo (28.05.2018/01:08)Yaniyle zadla danisan insana ne söz soxacam ki? Beledeki sözü atdim ortaya götüren götürdü.
cool görsənməyə çalışır deyəndə yəqin sözü mənə soxursan . eləmi ?

FuLLiTo (28.05.2018/00:56)men teqvamim az olmasi
sən mənə bundan sonra olmasın deyəcək təqvada deyilsənsə , əmin ol o qadaganı qoyacaq gücdə də deyilsən . mən həm realda , həm də burda həmişə öz fikrilərimi açıq şəkildə demişəm . Məsçid axunduna kim

jadoree (28.05.2018/01:11)Mən ümumiyyətlə Allaha bütün varlıgımla inanıram . Və məni tanıyan insanlarıniçində , dostluq , yoldaşlıq etdiyim insanlarrın içində də sidqi ürəkdən namaz qılıb oruc tutan adamlar var , baxmayaraq ki mövqelərimiz bir az fərqlidir .
Siz Allahın yaratdigi möcuzelere inanirsiniz ?
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (28.05.2018/01:14)Bu günə kimi lyuboy sözünü demisənsə alqışlayıram səni . Şəxsən mən lyuboy sözümü deyə bilməmişəm . Məsələn o qədər ədalətsizliklər var ki görürəm , amma sözümü deyə bilmirəm . Bilirəm ki , sözümü desəm ən yaxşı halda basacaqlar dama . Amma yenə də özümdən zəifə yox güclüyə söz deyə biləcək qədər müdrikləşmişəm .
men teqvamim az olmasi o demek deyilki sozunu demekcin axund olmalisanbe qaldiki guce bugune kimi liboy sozumu deye bilmiwemdin menim dinimdi iki nefer sporlawirsa bu senin problemin deyil din menimdi
~_DemounT_~ (28.05.2018/01:21)bu uzun mövzu olacaq . )
FuLLiTo, Peygemberleri nece bir insan kimi qebul eliyirsen?
_E_Q_u_a_L_i_Z_e_R_ (28.05.2018/01:13)pizdes
Yaniyle zadla danisan insana ne söz soxacam ki? Beledeki sözü atdim ortaya götüren götürdü.

FuLLiTo (28.05.2018/01:26)neyse
Bu günə kimi lyuboy sözünü demisənsə alqışlayıram səni . Şəxsən mən lyuboy sözümü deyə bilməmişəm . Məsələn o qədər ədalətsizliklər var ki görürəm , amma sözümü deyə bilmirəm . Bilirəm ki , sözümü des