Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Саделийимден истифаде етме! Mуреккеблийимде батарсан! |
FuLLiTo (28.05.2018/01:08)Yaniyle zadla danisan insana ne söz soxacam ki? Beledeki sözü atdim ortaya götüren götürdü.
cool görsənməyə çalışır deyəndə yəqin sözü mənə soxursan . eləmi ?
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
FuLLiTo (28.05.2018/00:56)men teqvamim az olmasi
sən mənə bundan sonra olmasın deyəcək təqvada deyilsənsə , əmin ol o qadaganı qoyacaq gücdə də deyilsən . mən həm realda , həm də burda həmişə öz fikrilərimi açıq şəkildə demişəm . Məsçid axunduna kim
o demek deyilki sozunu demekcin axund olmalisan
be qaldiki guce
bugune kimi liboy sozumu deye bilmiwem
din menim dinimdi iki nefer sporlawirsa
bu senin problemin deyil din menimdi
sefasida cefasida
nomreni yazmisan
nese soz demek isdesen de zenq edim
jadoree (28.05.2018/01:11)Mən ümumiyyətlə Allaha bütün varlıgımla inanıram . Və məni tanıyan insanlarıniçində , dostluq , yoldaşlıq etdiyim insanlarrın içində də sidqi ürəkdən namaz qılıb oruc tutan adamlar var , baxmayaraq ki mövqelərimiz bir az fərqlidir .
Siz Allahın yaratdigi möcuzelere inanirsiniz ?
O ki qaldı möcuzəyə inanmaq məsələsinə .. məsələn sən 2+2=4 olduguna inanırsan , yoxsa dərk edirsən ? İnanmaq bəzən zərərlidir . inanmaqa yox dərk eləməyə çalışmaq lazımdır .
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (28.05.2018/01:14)Bu günə kimi lyuboy sözünü demisənsə alqışlayıram səni . Şəxsən mən lyuboy sözümü deyə bilməmişəm . Məsələn o qədər ədalətsizliklər var ki görürəm , amma sözümü deyə bilmirəm . Bilirəm ki , sözümü desəm ən yaxşı halda basacaqlar dama . Amma yenə də özümdən zəifə yox güclüyə söz deyə biləcək qədər müdrikləşmişəm .
men teqvamim az olmasi o demek deyilki sozunu demekcin axund olmalisanbe qaldiki guce bugune kimi liboy sozumu deye bilmiwemdin menim dinimdi iki nefer sporlawirsa bu senin problemin deyil din menimdi
Hə nömrəmi yazmışam . Amma mənim səninlə heç bir qərəzim yoxdur , mən mövzuya fikir bildirmişəm . Qərəzi yaradan sən oldun deyə yazmışam . Mən 10 ilə yaxındır bura girib çıxıram və hələ indiyə kimi heç kimə nə söz atmamışam , nə də nagliy hərəkət etməmişəm . Kimsə edibsə də vozdug edib , blef edib .
~_DemounT_~ (28.05.2018/01:21)bu uzun mövzu olacaq . )
FuLLiTo, Peygemberleri nece bir insan kimi qebul eliyirsen?
_E_Q_u_a_L_i_Z_e_R_ (28.05.2018/01:13)pizdes
Yaniyle zadla danisan insana ne söz soxacam ki? Beledeki sözü atdim ortaya götüren götürdü.
FuLLiTo (28.05.2018/01:26)neyse
Bu günə kimi lyuboy sözünü demisənsə alqışlayıram səni . Şəxsən mən lyuboy sözümü deyə bilməmişəm . Məsələn o qədər ədalətsizliklər var ki görürəm , amma sözümü deyə bilmirəm . Bilirəm ki , sözümü des
<< 1 ... 13 14 [15] 16 17 18 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1026 / 843

Саделийимден истифаде етме! Mуреккеблийимде батарсан!