Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Mr@tum (14Tam anlamadim eslinde2017/12:08)
Ondan evvel heyatimda birinin oldugunu ve o heyatimda olanda menim dunyanin en xowbext insan oldugumu ve onun kimi seni seve bilmeyeceyimi,onun sacinin birce teline zerer gelseydi dunyani dagidardim a
Ölen sevgilisinnen indiki sevgilisine danışır ama diyesen rehmetliyi sevib indikini vecine almır
kafam karıştı anlamadım yaaa
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
minana (15Yeni deyirki esl sevdiyni torpaq alib amma seni torpaq almasada bir sozumle ayrilaram torpaq ayirmasada cox menali yazib derin duşunceyli heqiqi sevgini yaşayib(2017/03:04)
Tam anlamadim eslindeÖlen sevgilisinnen indiki sevgilisine danışır ama diyesen rehmetliyi sevib indikini vecine almırkafam karıştı anlamadım yaaa
Kakтus və Lavinia |
YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
YaSHaDiGiN YeRi CeNNeTe CeViRe BiLMiRSeNSe, QaCDiGiN HeR YeR CeHeNNeMDi.. |
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
2017 / 23:06)Bu movzuda 1serh var idi chox xoshum gelmishdi indi tapa bilmadim deyesen " Kotik' yazmisdim sahv etmiramsa ..
"Men etiraf edenda o daim yatir"
Ifada cox yaxin menede..
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
NoreN (11.11.2017/18:59)Noren menim qogalim neterdi? Shekli qalir ara sira baxiram)
NoreN [ON] (192017 / 23:06)Bu movzuda 1serh var idi chox xoshum gelmishdi indi tapa bilmadim deyesen " Kotik' yazmisdim sahv etmiramsa .."Men etiraf edenda o daim yatir" Ifada cox yaxin menede..
<< 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 62 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 770

2017/12:08)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...