💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 33 manat

-D_E_L_Y_A- (11Niye ee :(( gücnen bir qızı beyenmişem O da neçe gündü razılıq vermir2015/13:56)
isteyesi olmadim
Rehmettiyin_Nevesi (11senin Sultan suleyman haremine qatilmaq istemirem2015/13:57)
Niye ee :(( gücnen bir qızı beyenmişem O da neçe gündü razılıq vermirNiya ay canım cicim balım Niyee

-D_E_L_Y_A- (11Az ne harem???2015/13:59)
senin Sultan suleyman haremine qatilmaq istemirem
Rehmettiyin_Nevesi (11svarovskini get eks awklarina al2015/14:06)
Az ne harem???Zeqqumağacıynan tanış oldum. Mene çathaçatta ete gettiSadeynen tanış oldum Durdu geldi bakıya mennen görüşmedi deye ayrıldımAhuynan tanış oldum Danışanda iki deyqeden bir mene köhne sevg

-D_E_L_Y_A- (11Google sen yazdığın üzük növün yazdım axtarışa verdim dedi "aye dur redd ol Ele bir üzüy yoxdu bu kainatda"2015/14:10)
svarovskini get eks awklarina almen almaz qawli qara birilyantli zumrud ahengli uzuk istirem
Rehmettiyin_Nevesi (11axaxaxaxa o uzuyde mem kimi nadide tapintidi2015/14:13)
Google sen yazdığın üzük növün yazdım axtarışa verdim dedi "aye dur redd ol Ele bir üzüy yoxdu bu kainatda"
onu tapmirlar zergere geb duzeltdirirsen

-D_E_L_Y_A- (11Evvel sen menim sensiz sınıq qelbimi düzelt Senin o dediyin üzüyü düzelttirmek menim borcum olsun2015/14:15)
axaxaxaxa o uzuyde mem kimi nadide tapintidionu tapmirlar zergere geb duzeltdirirsen
Rehmettiyin_Nevesi (11sen bunun ucun ilbize buraciet et her turlu siniq capik ciziklara komek edir2015/14:17)
Evvel sen menim sensiz sınıq qelbimi düzelt Senin o dediyin üzüyü düzelttirmek menim borcum olsun