close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Danmayaq | Ssiirr [Off] (19.10.2011 / 21:40)
|
Gelin her uzer menim yazdigimin davamini yazsin. Gorek umumilikde bir wey alinacagmi. Bawlayaq. Hemiwe getdiyim yol idi. Amma ele bil yolumda gorduylerimden nese catmirdi. Yoluma davam edirdim, o ne idi catiwmayan? Bu fikirlerle gelib ofise catdim. Qapidan iceri kecdim. Hemiweki kimi eyni sifetler, eyni masa. Yox. Nese yenilik edecem fikri ile ayaga durdum... | Ssiirr [Off] (19.10.2011 / 22:28)
|
...goresen hemiwe bele olacaq? Mutleq nese elemek lazimdi.artiq coldeydim. Hara gedeceyimi bilmirdim. Telefonuma gelen zeng meni ele bil yuxudan ayilti.... | @Efir@ [Off] (19.10.2011 / 22:51)
|
Zeng eleyen ofisin rehberi+idi | Ssiirr [Off] (19.10.2011 / 22:58)
|
... Ele bir bunun zengi catmirdi. Dodaqalti mizildana mizildana geri dondum. Goresen meni niye cagirib. Olmuya... | Glamour__ [Off] (19.10.2011 / 23:15)
|
Olmuya isimden narazidi meni qovmaq isteyir. Son gunler problemlerin coxlugu isimi axsatdi,yeqin onagore meni cagiriblar deye fikirlese fikirlese evden cixdim... | Pessimist89 [Off] (12.12.2011 / 18:34)
|
Sakitce ele yoluma davam edirdimki yolun sol kenarinda astonovkanin demirine soykenen dilenchini gordum,nese qeribe hiss meni ona sesledi,ozum de bilmeden addimladim ona teref... Elinde bir kagiz var idi... deyirdi gotur kagizi oxu,anlasan chox yox 20 qepik verersen dedi... kagizi goturdum orda yazilmishdiki... | Ssiirr [Off] (17.12.2011 / 22:33)
|
Cemi bir cumle yazilmiwdi.- Biz seni sevirik- cox qeribe cumle idi. Ona cibimde olan xirda pullarin hamisin verdim. Cox duwundum. Konkret bir wey fikirlewe bilmedim. Yox bu gun nese cox maraqli gundu. Nese olmalidi. Axi men neyi bu gun hemin yerde gormemiwem?... | Pessimist89 [Off] (17.12.2011 / 22:51)
|
Fikirli fikirli duz yolla gedirdim,istiqameti de itirmishdim,dushuncelerim mene hakim idi,idare ede bilmirdim... Birden mashinin yuksek siqnali elebil qefil meni ayiltdi,ozumu shossenin ortasinda hiss etdim,fikrimi toplayib sekiye chixdim.kucheden kechen insanlar mene qeribe baxishlarla baxirdilar,sanki olardan biri deyilmishem kimi... Cibimde nese titreyish hiss etdim,bu menim telefonum idi,sessizden chixartmagi unutmushdum,menim ad gunum oldugu yazilmishdi... | MUHENDIS736 [Off] (17.12.2011 / 23:28)
|
Ve,yeqin tek adamam ki,ad gunum ilin en pis gunu sayilir... diyib,aci-aci gulumseyerek,telefonu cibime qaytardim... Cemi mesajlar: 76
[1] 2 3 ... 8 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4194 / 1426