canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Danmayaq
__SuMeRKi__  __SuMeRKi__ [Off] (19.11.2012 / 08:32)
 WaP.CaNiM.aZ CaNiM BeLe oLMaZ;)
sozu elim gelmirdi vereqi acom oxuyum ele bil yazilanlari hiss edirdim ve yaXwi sheyler yazilmamiwdi cirdim atdim o veregi hami mene baxirdi diqqetlerin ustumde oldugu vaXti 4ondum dedim
Gulumse_heyata  Gulumse_heyata [Off] (19.11.2012 / 11:11)
daha dogrusu demek istedim hamisina qiwqiraraq 1-1bawa salmaq istedim.nedirin?neye baxirsiz?sizde menim kimi buqeder sevgiden uzaq olsaniz 1sevgi sozune buqeder qiciqlanarsiniz.isyan edib bagirmaq icimdeki öfkeni kini atmaq isteyirem besdi buqeder doze bilmirem yorulmuwam icimdeki bu lanetli sevgisizliliyi atmaq isteyirem.hamiya isyan etmek isteyirem sevgisizliye tekce yarimin sevgisizliyine deyil ailemin etrafimin sevgisizliyine.bagirmaq tek istediyim isyan etmekdi.ama bunlarin hec birin etmirem diqqetli baxiwlar altinda yanlarindan otub kecirem.cunki meni yaradan guc veren Allah sevgisini hele unutmamiwam.
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (19.11.2012 / 12:32)
..ureyim partliyirdi hirsden.. Bashimi ashagi salib agliya agliya etrafima bele baxmadan o soyuq havada gedirdim. Hara? Hech ozumde bilmirdim. Sakitlik dinclik. Hechkesin olmuyacagi. Derdlere girish qadagan olan bir yere.. Yagish yagmaga bashladi.. Sheherde hami qachirdi telashdaydi. Yagishdan qachirdilar.. Birisini gordum.. Herkes qara boz oldugu halda o qirmizi rengli libasda idi. Ellerini achib gulerek etrafina dovr eliyirdi.. Fikirlerim dondu.. Daxilen ele bir sakitlik yarandiki oz urek doyuntulerimi, bir yagishin sesini, birde gulen qizin gulush seslerini eshidirdim... Donmushdum yerimde.........
Gulumse_heyata  Gulumse_heyata [Off] (19.11.2012 / 12:38)
yeni insan bu qeder xowbext ola biler?qiza diqqetle nezer yetirdim ne idi mende olmayibda onda olan bu heves bu xowbewtlik?
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (19.11.2012 / 12:50)
O yagish damlalari bashqasini qacirdir amma onu guldurur. Ne idi o yagish damlasindaki sir...
Etrafa fikir vermeden xirda addimlarla yavash yavash o qirmizi paltolu uzun buruq sachli. Yanaglari gulerken batan. Qizina teref gedirdim. Gederken bir neferle chiyin chiyine deydim. Ve budredim.. Gozden itmesin deye derhal qalxib o qizi axtardim. Amma kimseler yox idi... O qiz yox idi.. Hara getdi goresen.. Fuludhu qulagimda idi.. Gozlerimle her terefi axtarmaga bashladim.. Amma o boz kutle idi yenede..sonra birden yene gulush sesin eshitdim.. Yene o qizi gezdim. Ara bir gozume deyib itirdi o... Qisqirdim berkden "dayanin".. Amma hechkes eshitmirdi..
_~XEZAN~_  _~XEZAN~_ [Off] (19.11.2012 / 12:57)
Belkede bu sesler ancaq qelbimin daxilinden qopurdu.Ele qelbimdece donub qalirdi.Yaxin gel desem,qacma desem donerdimi goresen..
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (19.11.2012 / 13:04)
belkede heqiqeten xeyal idi. Belkede bir xulya idi.. Anliga geldi ve getdi. Amma hechne sebebsiz yaranmir. Bu ne idi bele? O qiz kim idi. Real idise bes hani? Xeyal idise nece xeyalina yol tapmishdi.. Ehhhh dedim.. Bir ah chekdim. Elim cibimde boynumu qisib. Iri addimlarla yenede yoluma davam eledim. 1 xeylim vaxt kechdi. Belece zamani kechmishe ataraq omrumu sururdum... 1 gun ishden eve qayidirdim.. Yene hava soyug yagishli idi..
_~XEZAN~_  _~XEZAN~_ [Off] (19.11.2012 / 13:10)
Yene heqiqetle xeyalin arasindaki yollar aparirdi meni.Belke var olmuwdun.Yada gormek istediyim bir xeyaldim.Her ne idinse xeyal ya heqiqet ferq etmirdi.Amma her iki halda var olan yoxluq idin....
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (19.11.2012 / 13:19)
.... Heqiqet idin ya xeyal idin?.. Ayag sesleri gelirdi.. Men dayandigca oda dayanirdi. Arxaya baxdim hechkes yoxdu... Dedim yeqin ele bele sesd. Yene davam eledim yola yene o ayaq seslerini eshidirdim. Yenede kimse yox idi
qorxdum biraz. Adimmalarimi iri ataraq yerimeye bashladim. Ses kesildi o ses gelmedi.. Bir oturacaqda oyurdum.. Yagish yagirdi. Agacdan dushen yarpaqlar yerde xezan olmushdu.. Damlalar yarpagin uzetine dushdukce, parchalanirdi. Damlalar su olurdu.. Bir xeylim hechne dushunmeden tamasha eledim.. Bir ses meni oyadi. Kimse gulurdu. Bu odu.. O gulushdu yene. Qirmizi paltolu qizin gulushu....
Gulumse_heyata  Gulumse_heyata [Off] (19.11.2012 / 13:29)
bu defe onu qoymayacam getsin qoymayacam.realdisa tutub saxlayacam xeyaldisa qoy o meni aparsin oz xeyal dunyasina.o ara bir gulumseyir mene baxirdi men durdum ve onun arxasinca getdim men yaxinlawdiqca o uzaqlawirdi...
Наверх  Cemi mesajlar: 76

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4183 / 1494