canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Danmayaq
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (19.11.2012 / 13:33)
Belede derd olar... Meni o xeyaldisa realdisa bilinmeyen 1 qiz deli elemishdi. Artig yuxudada onu gorurdum... Dunyadan qopmushdum tamam. Suruklenirdim sonsu olmayan menasi bilinmeyen boshluga....
Gulumse_heyata  Gulumse_heyata [Off] (19.11.2012 / 13:53)
bugun yene yuxuda onu gordum yene gulurdu.oyandim ve bunedi?men niye bele olmuwam?delimi oluram?1il once melek olub cennetde olan sevgilim meni yalniz qoymayan,her gece yuxumda gorduyum meleyim yuxularima gelmir,guluwuyle meni ozune celb eden tanimadigim bu qiz gelir?belke meleyim menden kusub?yada o ele bele olmagn isteyerdi.fikirlerim tamam qariwmiwdi.duzgun fikirlewe bilmirdim.ve ozume soz verdim bugun kimseyi duwunmeyecem.bugunu ozume hesr edecem.yeyib icib oynayacam iwe getmeyecem teli sondurub hamidan uzaq gezecem denize gedecem ruhum sakitlewecey bugun her an daim gulecem belke.. belke heyat onda uzume guldu fikirlewdim ve durdum ilk iwim radioyu acib modelin dagilmaq istiyorum mahnisina qulaq asmaq oldu sonra...
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (19.11.2012 / 14:14)
amma yox xeyri olmadi fikrimnen chixmadi. Her gorduyum gulushde onu xeyalima getirirsim. Paltomu qoluma atib deniz kenarina chixdim. Hava buludlu idi ele bil yagish yagacagdi.. Biraz gezishdim suya dash atirdim. Ele bikef idim.. Qefil yagish bashladi.. Paltomu bashima atib qachdim. Elimnen dusdu paltom.. Arxaya chonende yene oo. Ola bilmez., ilahi.. Yenede o...o kimdir axi. Niye onu yaddan chixarda bilmirem.. Gulushu qulagimdadir hemishe. Hemishe gezir gozlerim onu.. O burug sachlarini.. Parlayan iri gozlerini. Batiq yanagli gulushunu...
Gulumse_heyata  Gulumse_heyata [Off] (19.11.2012 / 18:45)
*_PuRe_LoVe_* (19.11.2012/14:14)
amma yox xeyri olmadi fikrimnen chixmadi. Her gorduyum gulushde onu xeyalima getirirsim. Paltomu qoluma atib deniz kenarina chixdim. Hava buludlu idi ele bil yagish yagacagdi.. Biraz gezishdim suya da
p.s.ay baci men qehramanimiza heyat guluw vermek isteyirem sen tam eksi.qoy yaziq sevinib xowbext olsunde
Gulumse_heyata  Gulumse_heyata [Off] (19.11.2012 / 19:04)
yox xatirlamayacam yox da besdi.fikirlewdim ve onu mene xatirladan denizdende yagiwdanda kusdum.yoluma davam etdim biraz kecmiw hardansa musiqi sesleri ewitdim he men ora getmeliyem eylenmeliyem ve belede etdim oynadim kimseni tanimadigmcun delikimi oynadim icdim oynadim he artiq herwey yaxwidi duwunurdumki guluwu yene ewitdim nasil olsa o yene qacacaq deye conub gulene baxmadim.budefe o mene yaxinlawdi icdi mdnimle oynadi öpdu meni men wokta idim o bu deq.menim qollarimin arasinda menimle reqs eden qiz nece vaxti hesretini cekdiyim meleyimin benzeri qirmizi paltolu qiz idi.o menimle eve geldi onunla sohbet etdim sonra qacmasin deye berk berk qucaqladim qoxusunu icime cekib yatdim oyandigimda o yene menimle idi gulurdu sonra berk guluw sesine diksinerek oyandim sagima soluma baxdim o yanimda yoxidi artiq anladim bu mohtewem gun menimcun yuxudan bawqa hecne deyildi beli men yuxuda onunlaydim belke yeniden ebedi yatim onunla olmaqcun yox yada yuxumdakilari gerceye cevirmekcun yuxumda acd...
Ardını oxu >>
-=BraVe_HearT=-  -=BraVe_HearT=- [Off] (19.11.2012 / 21:37)
bu nedi ne basib bagliyirsuz burda?)))
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (19.11.2012 / 22:06)
Gulumse_heyata (19.11.2012/19:04)
yox xatirlamayacam yox da besdi.fikirlewdim ve onu mene xatirladan denizdende yagiwdanda kusdum.yoluma davam etdim biraz kecmiw hardansa musiqi sesleri ewitdim he men ora getmeliyem eylenmeliyem ve be
o sevinse movu qurtarar. Qoy aglasin)))
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (19.11.2012 / 22:12)
-=BraVe_HearT=- (19.11.2012/21:37)
bu nedi ne basib bagliyirsuz burda?)))
bashdan oxu bileceysen))
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (19.11.2012 / 22:17)
Durub metbexe kechdim. 1 fincan isti chay iche iche payizin o gozel menzeresini seyr eledim. Nese bu gun birazca sevincli idim. Umud eliyirem bu sevinci Allah mene chox gormez sonu keder olmaz.... Tel zeng chaldi ishe getmek vaxti idi. Qulagimda naushnik mahniya qulaq asa asa piyada ishe gedirdim. 1 an dayandim.. Bu yer. Burda her gun dilenchi eylesirdi. Amma bu gun yox idi... Qeribedi. Goresen nece oldu:...........
Gulumse_heyata  Gulumse_heyata [Off] (19.11.2012 / 22:33)
niye o yox idi?belke onun burda olmamasi neyinse iwaretidi?belke mene ruh duwkunluyu veren her gun baxibda icimde pis oldugum bu yaziq dilencidi?her neyse yoluma davam etdim
Наверх  Cemi mesajlar: 76

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4194 / 1430