canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil olQeydiyyat
İstifadəçi adı və ya ID:
Şifrə:

💬 Forum
Mövzulara baxın, sual verin, fikir paylaşın və aktiv müzakirələrə qoşulun.

Son 10 mövzu

📌 Danmayaq
Mövzudakı mesaj sayı: 76
EBEDI-YUXU
EBEDI-YUXUOFF
🕒 20.11.2012 / 02:33 · #61
Iwe gecikmemeycun iri iri adimlarla davam etdim yoluma..amma agllimda yenede o dilenci var idi.sanki mene neyise bawa salmag isteyir yoxlugunla,.biz seni sevirik..kelmeleri helede aglimda helede duwuncemde,.Allahim sevgini bizlere bexw edir bizse sevirik bizi seve bilmeyenleri.bir anliq deyandim artiq deli oluram amman Allah aglimi itirmiwem bow bow duwuncelerin icinde boguluram...ve o an iw qapisini acib iwime daxil oldum..yenede hemin ofis yenede hemin insanlar.....
*_PuRe_LoVe_*
*_PuRe_LoVe_*OFF
🕒 20.11.2012 / 06:51 · #62
Ele bilki bu insanlar ishden bashqa hechne bilmirler. Ancag ishliyirler. Dayanmadan ishliyirler. Amma o insanlarin gozlerinde menim kimi keder var saxta gulushle gizletmeye chalishirlar.
Gulumse_heyata
Gulumse_heyataOFF
🕒 20.11.2012 / 12:40 · #63
umidim yox oldu artiq men onu gormeyecem belkede ölecem onsuz öz meleyime sevdiyim sevildiyim gerceyim xeyalsiz gerceyim,toxundugum hiss etdiyim gozel meleyime qovuwacam.ne olar Allahim al canimi al bu xeyallardan qopar gerceyime qovuwdur meni.bu fikirlerle iwime davam etdim ama ne iw gorurem hec bilmirdim.duwuncelerim meni bow sonsuz yoxluga cekirdi.artiq men...
EBEDI-YUXU
EBEDI-YUXUOFF
🕒 21.11.2012 / 03:15 · #64
Sanki yawamirmiwam kimi,artiq men cansiz bir bedene sahibmiwem kimi,ruhen yoxsullug soyuqlug hiss etdiyimi anlayiram.heyatimin en gozel yawinda bir gencem amma niye men axi niye men bu yawimda gencliyimi yox olumumu duwunurem.dunyam oz dunyam olsun isteyirem sadece o guler uzlu qirmizi paltolu ilham perim ve sadece oz dunyam,qerq olardim onun guluwerinde.heyata belke yeniden baglacag sebebim tekce odur.iw vaxtimda bitmiwdi cixdim ofisden deniz kenarina getmek istemiwdimki qarwimda....
Ssiirr
SsiirrOFF
🕒 22.11.2012 / 00:20 · #65
*____ALONE____*, Twk
Ssiirr
SsiirrOFF
🕒 22.11.2012 / 00:23 · #66
Artiq meqsed vsr idi
__SuMeRKi__
__SuMeRKi__OFF
🕒 22.11.2012 / 04:14 · #67
🏷 WaP.CaNiM.aZ CaNiM BeLe oLMaZ;)
meqsed bir yox bir neche dene idi ona gorede geldim eve uzandim televizora bawdadim divana baxmaga birden sesime qulag geldi awagida bir eriy ogru yigirdi obirisi de damaginda shalban siqarete soykenib durmuwdu
DerSkiY_
DerSkiY_OFF
🕒 17.01.2016 / 11:21 · #68
🏷 Kakтus və Lavinia
*krasvic*
*krasvic*OFF
🕒 17.01.2016 / 11:27 · #69
yeri de yoxdu
**FoRbiddeN_AnGeL**
**FoRbiddeN_AnGeL**OFF
🕒 17.01.2016 / 11:53 · #70
Yaza bilmedim :)