canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Danmayaq
EBEDI-YUXU  EBEDI-YUXU [Off] (20.11.2012 / 02:33)
Iwe gecikmemeycun iri iri adimlarla davam etdim yoluma..amma agllimda yenede o dilenci var idi.sanki mene neyise bawa salmag isteyir yoxlugunla,.biz seni sevirik..kelmeleri helede aglimda helede duwuncemde,.Allahim sevgini bizlere bexw edir bizse sevirik bizi seve bilmeyenleri.bir anliq deyandim artiq deli oluram amman Allah aglimi itirmiwem bow bow duwuncelerin icinde boguluram...ve o an iw qapisini acib iwime daxil oldum..yenede hemin ofis yenede hemin insanlar.....
*_PuRe_LoVe_*  *_PuRe_LoVe_* [Off] (20.11.2012 / 06:51)
Ele bilki bu insanlar ishden bashqa hechne bilmirler. Ancag ishliyirler. Dayanmadan ishliyirler. Amma o insanlarin gozlerinde menim kimi keder var saxta gulushle gizletmeye chalishirlar.
Gulumse_heyata  Gulumse_heyata [Off] (20.11.2012 / 12:40)
umidim yox oldu artiq men onu gormeyecem belkede ölecem onsuz öz meleyime sevdiyim sevildiyim gerceyim xeyalsiz gerceyim,toxundugum hiss etdiyim gozel meleyime qovuwacam.ne olar Allahim al canimi al bu xeyallardan qopar gerceyime qovuwdur meni.bu fikirlerle iwime davam etdim ama ne iw gorurem hec bilmirdim.duwuncelerim meni bow sonsuz yoxluga cekirdi.artiq men...
EBEDI-YUXU  EBEDI-YUXU [Off] (21.11.2012 / 03:15)
Sanki yawamirmiwam kimi,artiq men cansiz bir bedene sahibmiwem kimi,ruhen yoxsullug soyuqlug hiss etdiyimi anlayiram.heyatimin en gozel yawinda bir gencem amma niye men axi niye men bu yawimda gencliyimi yox olumumu duwunurem.dunyam oz dunyam olsun isteyirem sadece o guler uzlu qirmizi paltolu ilham perim ve sadece oz dunyam,qerq olardim onun guluwerinde.heyata belke yeniden baglacag sebebim tekce odur.iw vaxtimda bitmiwdi cixdim ofisden deniz kenarina getmek istemiwdimki qarwimda....
Ssiirr  Ssiirr [Off] (22.11.2012 / 00:20)
*____ALONE____*, Twk
Ssiirr  Ssiirr [Off] (22.11.2012 / 00:23)
Artiq meqsed vsr idi
__SuMeRKi__  __SuMeRKi__ [Off] (22.11.2012 / 04:14)
 WaP.CaNiM.aZ CaNiM BeLe oLMaZ;)
meqsed bir yox bir neche dene idi ona gorede geldim eve uzandim televizora bawdadim divana baxmaga birden sesime qulag geldi awagida bir eriy ogru yigirdi obirisi de damaginda shalban siqarete soykenib durmuwdu
DerSkiY_  DerSkiY_ [Off] (17.01.2016 / 11:21)
 Kakтus və Lavinia
*krasvic*  *krasvic* [Off] (17.01.2016 / 11:27)
yeri de yoxdu
**FoRbiddeN_AnGeL**  **FoRbiddeN_AnGeL** [Off] (17.01.2016 / 11:53)
Yaza bilmedim :)
Наверх  Cemi mesajlar: 76

<< 1 ... 5 6 [7] 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4194 / 1434