Son 10 mövzu
ManGA_nikiyle musahibe:)yaxsi iw.... secdiyim wexsle oz istrdiyim heyat.. Heee....ALLAH seni oz arzulariva catdirsin tez bir zamanda...duzun disem ele yaxci tanimiram seni ama icimnen senin xowxasiyet,semimi,ve Allahini seven insan oldugun kecir,ele buncunde Allahdan Seni kimi gozel bendesinin herzaman dayaginda durmasin arzulayiram.gif)
WreCKeR (16.11.2011/22:12)
Heee....ALLAH seni oz arzulariva catdirsin tez bir zamanda...duzun disem ele yaxci tanimiram seni ama icimnen senin xowxasiyet,semimi,ve Allahini seven insan oldugun kecir,ele buncunde Allahdan Seni k
twkr... bahem.. bu nikde mence basqasi var idi axi... yada sehv bilirem ...Xhowdu..
He onun adi Resul idi.
Yaxin dostumdu,o artiq burani terk etdiyinnen mene verdi bu niki... heee...deyrem axi... Ruslan dediniz casdim qaldim.. Resul getmisdi ele bildim qayidib... ok anladim.. He.diyesen burdakilar arasinda yaxci hormeti olub he? hormeti olub diyendeki,forumdan taniyram yaxsi insan idi. duzdu forumda cox vaxt yola getmirdiy evvel sora duzeldi.... sora men getdim bir muddet,sora o.. Hm.bele cixir o sozun ustunde durdu sen yox he? .gif)
..Hm.caliwaram seniyle yola gedem...men onukimi senle tez tez dalawmaram...gif)

Cemi mesajlar: 450
<< 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 45 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı