Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (01Esi qoyun weysen senle ne muzakire edim kor tutduqun buraxmaz2015/02:40)
Ay Blyaaaaa az qiji Amazon Cayidi.En Uzun Cay Amazon Cayidi Bawimi Xarab Eleme Burda KalxozEle Sende Kalxozsan Bu Movzunu Acanda Ve Size Beraber Kalxozlar Coxdu Burda.2+2 gele Bilmir.

KoNCeNo (01Ged Atannan Soruw2015/02:46)
Esi qoyun weysen senle ne muzakire edim kor tutduqun buraxmaz
KoNCeNo (01Senin Hec Amazon Cayinnan xeberin var?2015/02:46)
Esi qoyun weysen senle ne muzakire edim kor tutduqun buraxmaz
Afrikadan Bawdiyir Cenubi Amerikaya Kimi.
Ged Ac Bax.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (01Atam yatib birde bele detski suali papamdan sorussam uzume tupurer a bala ay baran suyunun coxluguna,genisliyine gore Amazon birincidi amma uzunluguna gore nilden sonradi get kimden sorussan sorus men deqiq bilirem bunu adim kimi eminem buna2015/02:50)
Ged Atannan Soruw
_K_O_T_İ_K_ (01Men amazonun menbeyinde billem mensebinde sen get oxu biraz savadini artir basqa yerde dime day gulerler2015/02:51)
Senin Hec Amazon Cayinnan xeberin var?Afrikadan Bawdiyir Cenubi Amerikaya Kimi.Ged Ac Bax.
KoNCeNo (01Az Kalxoz Ele Uzunluquna Gorede Deyirem Men.2015/02:52)
Atam yatib birde bele detski suali papamdan sorussam uzume tupurer a bala ay baran suyunun coxluguna,genisliyine gore Amazon birincidi amma uzunluguna gore nilden sonradi get kimden sorussan sorus men
Amazon Boyukdu.
_K_O_T_İ_K_ (01Ayda day menim sene sozum yoxdu ya sen ozuvu gijdiye qoymusan yada heqiqeten gijsen uzunluquna gore Nil boyukdu2015/02:58)
Az Kalxoz Ele Uzunluquna Gorede Deyirem Men.Amazon Boyukdu.
KoNCeNo (01Neden Spor Eliriy?2015/02:59)
Ayda day menim sene sozum yoxdu ya sen ozuvu gijdiye qoymusan yada heqiqeten gijsen uzunluquna gore Nil boyukdu
_K_O_T_İ_K_ (01Axaxaxax ollem gulmekden oz yalaniva nece inanmisansa heqiqeti qebul ede bilmirsen2015/03:01)
Etaga menim sene sozum yoxdu day
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 631

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/02:40)