Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
milash (27Ehsen...chox xoshuma geldi..tesirli olsa bele2015/16:19)
Ata səhər işə getməyə hazırlaşırdı. Maşınıqarajdan çıxardarkən qızını yolla gederkengördü. Əynində gözəl bir don, əlində isə birməktub var idi.Hara gedirsən?Mən. mən ata, mən poçta gedirəm.Niyə?Bu mək
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
milash (27cox gozel idi.ellerine sagliq,kovreldim(2015/16:19)
Ata səhər işə getməyə hazırlaşırdı. Maşınıqarajdan çıxardarkən qızını yolla gederkengördü. Əynində gözəl bir don, əlində isə birməktub var idi.Hara gedirsən?Mən. mən ata, mən poçta gedirəm.Niyə?Bu mək

Ramil Seferovun nishanlisi Shebnem xanim 8,5 il gozlemishdir. Allah xoshbet elesin.
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
milash (11.11.2015/08:53)vandam sebinede 27 il.vandami.gozduyub barlarda zarafat dore)
Sevgi oz sevdiyi shexsin omurluk hebse mehkum olundugunu bile-bile onu gozlemek. NecekiRamil Seferovun nishanlisi Shebnem xanim 8,5 il gozlemishdir. Allah xoshbet elesin.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Реssimist89 (11.11.2015/15:13)Sag ol sair))))
Sevgi-izah etmekdir,anlatmaqdir.ne qeder anlatsan da anlata bilmediyin bir hissdir.hansiki bu hissin qarshisini ne ehtiras,ne gozellik,ne pul ne de maddiyyat kese bilmez.sevmek ruhu sevmekdir ruha bag
<< 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 73 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 586

2015/16:19)
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox