💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
[Conkisde_Paradice] (26.11.2016/19:59)modern xanimliq deyil yeyirem birce şirin cayla seher))) xorekle corek yemirem evvel mende ele idim coreksiz yeye bilmirdim))
....yoxe menlik deyil, doymuram, catmir mene )).....siz yeqin coreksiz yeyirsiz, modern xanimsiz))
_charli (26.11.2016/20:01)....menim adamim))
Heqqi coreksiz yeyende ele billem hewne yememiwem a
~Aykam~ (26.11.2016/20:03).....niye ki, muasir xanimlar corek yemirler ve bunu brend hesab edirler, hetta men ewitmiwem ki, onlar tualete de getmirler, uzun dirnaqlarin arasini da temizlemek mecburiyyetinde qalmirlar))
modern xanimliq deyil yeyirem birce şirin cayla seher))) xorekle corek yemirem evvel mende ele idim coreksiz yeye bilmirdim))
Zeqqumagaci (26.11.2016/20:10)....qisqandun?)))
bu movzunu silmey lazindi
[Conkisde_Paradice] (26.11.2016/20:11)Bunuda eşidibsenmi yemek yeyib sonrada barmaqlarin salib qaytarirlar)) kokelmemekcun)))
.....niye ki, muasir xanimlar corek yemirler ve bunu brend hesab edirler, hetta men ewitmiwem ki, onlar tualete de getmirler, uzun dirnaqlarin arasini da temizlemek mecburiyyetinde qalmirlar))
~Aykam~ (26.11.2016/20:12)....besdi görek
Bunuda eşidibsenmi yemek yeyib sonrada barmaqlarin salib qaytarirlar)) kokelmemekcun)))