Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Ehli_muslim (25.12.2011/13:18)Yene de vehabi inadi.. Hedisde gelib o dunya yaxud bu dunya? Yox! Sen ozunden hedise izah verecek qeder savada sahib deyilsen.. Peygemberin (s.a.s) qizi Fatimeyi Zehranin (s.e) elediyine ne deyirsen?!
Sen oz suallarina ozun cavab tapirsan,amma o cavablari derk ede bilmirsen. <Qebirleri ziyaret edinki,axireti yada salasiniz>.burada yazdigin hedisler,werhler hansi ehli sunne alimlerinden getirmisen h
(S)(B)(D) (25.12.2011/14:17)Duz deyirsen xeta etdim.bundan sonra rafizi deyerem. ]]]. Rafizi, her yeni din ozuyle yeni qanunlar getirir. Eshabi_kef Isa [e] getirdiyi dinin mominleridir. Resulallah nece defelerle qeyd etmiwdir ki,"menim mezarim ustunde ehli-kitab kimi mescid tikerek secdegah etmeyin".
Ehli_muslim, Tehqir eledim men? :) deyme duwersen e sen. Problem sendedi.. Sen men yazdiqlarimi axira qeder oxusan yaxwi olar.. Yene tutmusan xristianlardan.. Sen umumiyyetle Kehf suresin oxu netice
(S)(B)(D) (25.12.2011/14:25)Ey rafizi,men axi bu suali cavablandirdim. Fatime anamizin namazi neceki cenaze namazi qilinir ele namazlar kimi olmuwdur Inwallah. Cenaze namazi dunyasini deyiwmiw insanin Uca Allah terefinden bagiwlanmasi ucun edilen duadir.
Yene de vehabi inadi.. Hedisde gelib o dunya yaxud bu dunya? Yox! Sen ozunden hedise izah verecek qeder savada sahib deyilsen.. Peygemberin (s.a.s) qizi Fatimeyi Zehranin (s.e) elediyine ne deyirsen?!
Ehli_muslim (26.12.2011/00:01)ay vahabi, ay qelbi möhürlenmiw.. Quranda mömin deyilib onlara. Sen ozunden soz cixarda. Yaxwi deyek sen deyendi, onda ecdadlarin niye Peygemberin (s.a.s) qebrinin ustunde mescid tikib namaz qilirlar orda? Mesumlarin qebrlerin dagidan vehabiler deyildi? Ehli beyt duwmeni.. Nasibiler
Duz deyirsen xeta etdim.bundan sonra rafizi deyerem. ]]]. Rafizi, her yeni din ozuyle yeni qanunlar getirir. Eshabi_kef Isa [e] getirdiyi dinin mominleridir. Resulallah nece defelerle qeyd etmiwdir k
Ehli_muslim (26.12.2011/00:01)esl rafizi sizlersiz ee.. Ömere teqlid edib gedirsiz..
Duz deyirsen xeta etdim.bundan sonra rafizi deyerem. ]]]. Rafizi, her yeni din ozuyle yeni qanunlar getirir. Eshabi_kef Isa [e] getirdiyi dinin mominleridir. Resulallah nece defelerle qeyd etmiwdir k
Hansi Ömer?
Özünden söz cixardan, halal haram eliyen, heyye ela xeyril emeli cixardan, Peygemberin qizinin öldürülmesinde eli olan Ömerdi da.. Münafiq Ograwin biri.. Allah lenet elesin ona..
Misbah (22.12.2011/15:19)Ala curban agilli ol a.sen sohbete kurs olma.lbele elirem yaxci elirem. Ged qiril burdan.
yuzarssif, bismillah. Bawqalarin dinini tehqir etme ki seninde dinin tehqir olunmasin. Get once sen elmini, sonra eqideni sonra ise exlaqini duzelt sen burda bele sohbete leyaqetin yoxdu neyinki tele
(S)(B)(D) (26.12.2011/07:19)Ey rafizi, eshabi-kef barede izahat verdim,zehmet cek sehifeleri varaqla oxu. O ki,qaldi Peygemberin [s.a.v.] mescidde defn olunmasina,bu yanliw fikirdi. Resulallah vefat etdiyi yerde defn olunub,Aiwe xanimin otaginda,yeni yawadigi otaqda. Rafizilerin iddiasina gore Peygember [s.a.v.] oz zovceleri ile mescidde yatirmiw? Allahdan qorx. Resuli_Ekreme bu lekeni de yaxdiniz. Yaziqlar olsun
ay vahabi, ay qelbi möhürlenmiw.. Quranda mömin deyilib onlara. Sen ozunden soz cixarda. Yaxwi deyek sen deyendi, onda ecdadlarin niye Peygemberin (s.a.s) qebrinin ustunde mescid tikib namaz qilirlar
Ehli_muslim (26.12.2011/20:42)Qatixlama da yaxwi.. Men harda yazdim Peygember (s.a.s) öz zövceleri ile mescidde yatib?
Ey rafizi, eshabi-kef barede izahat verdim,zehmet cek sehifeleri varaqla oxu. O ki,qaldi Peygemberin [s.a.v.] mescidde defn olunmasina,bu yanliw fikirdi. Resulallah vefat etdiyi yerde defn olunub,Ai
Sen qorx ee Allahdan! Göz göre göre böhtan atirsan..
Ehli_muslim (26.12.2011/20:42)sen yaz da onu deyen alimlerin adlarin ve hansi kitabda yazildigin.
Ey rafizi, eshabi-kef barede izahat verdim,zehmet cek sehifeleri varaqla oxu. O ki,qaldi Peygemberin [s.a.v.] mescidde defn olunmasina,bu yanliw fikirdi. Resulallah vefat etdiyi yerde defn olunub,Ai
<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 55 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 766