canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Pirlerden kömek dilemek düzdürmü?
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (25.12.2011 / 15:17)
Ehli_muslim, Tehqir eledim men? :) deyme duwersen e sen. Problem sendedi.. Sen men yazdiqlarimi axira qeder oxusan yaxwi olar.. Yene tutmusan xristianlardan.. Sen umumiyyetle Kehf suresin oxu netice cixar.. Ayedeki mominleri inkar edirsen gorurem.. Sen rafizi dediyine neteri qardaw deyirsen maraqlidi mene..
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (25.12.2011 / 15:25)
Ehli_muslim (25.12.2011/13:18)
Sen oz suallarina ozun cavab tapirsan,amma o cavablari derk ede bilmirsen. <Qebirleri ziyaret edinki,axireti yada salasiniz>.burada yazdigin hedisler,werhler hansi ehli sunne alimlerinden getirmisen h
Yene de vehabi inadi.. Hedisde gelib o dunya yaxud bu dunya? Yox! Sen ozunden hedise izah verecek qeder savada sahib deyilsen.. Peygemberin (s.a.s) qizi Fatimeyi Zehranin (s.e) elediyine ne deyirsen?!
Ehli_muslim  Ehli_muslim [Off] (26.12.2011 / 01:01)
(S)(B)(D) (25.12.2011/14:17)
Ehli_muslim, Tehqir eledim men? :) deyme duwersen e sen. Problem sendedi.. Sen men yazdiqlarimi axira qeder oxusan yaxwi olar.. Yene tutmusan xristianlardan.. Sen umumiyyetle Kehf suresin oxu netice
Duz deyirsen xeta etdim.bundan sonra rafizi deyerem. ]]]. Rafizi, her yeni din ozuyle yeni qanunlar getirir. Eshabi_kef Isa [e] getirdiyi dinin mominleridir. Resulallah nece defelerle qeyd etmiwdir ki,"menim mezarim ustunde ehli-kitab kimi mescid tikerek secdegah etmeyin".
Ehli_muslim  Ehli_muslim [Off] (26.12.2011 / 01:07)
(S)(B)(D) (25.12.2011/14:25)
Yene de vehabi inadi.. Hedisde gelib o dunya yaxud bu dunya? Yox! Sen ozunden hedise izah verecek qeder savada sahib deyilsen.. Peygemberin (s.a.s) qizi Fatimeyi Zehranin (s.e) elediyine ne deyirsen?!
Ey rafizi,men axi bu suali cavablandirdim. Fatime anamizin namazi neceki cenaze namazi qilinir ele namazlar kimi olmuwdur Inwallah. Cenaze namazi dunyasini deyiwmiw insanin Uca Allah terefinden bagiwlanmasi ucun edilen duadir.
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (26.12.2011 / 08:19)
Ehli_muslim (26.12.2011/00:01)
Duz deyirsen xeta etdim.bundan sonra rafizi deyerem. ]]]. Rafizi, her yeni din ozuyle yeni qanunlar getirir. Eshabi_kef Isa [e] getirdiyi dinin mominleridir. Resulallah nece defelerle qeyd etmiwdir k
ay vahabi, ay qelbi möhürlenmiw.. Quranda mömin deyilib onlara. Sen ozunden soz cixarda. Yaxwi deyek sen deyendi, onda ecdadlarin niye Peygemberin (s.a.s) qebrinin ustunde mescid tikib namaz qilirlar orda? Mesumlarin qebrlerin dagidan vehabiler deyildi? Ehli beyt duwmeni.. Nasibiler
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (26.12.2011 / 08:27)
Ehli_muslim (26.12.2011/00:01)
Duz deyirsen xeta etdim.bundan sonra rafizi deyerem. ]]]. Rafizi, her yeni din ozuyle yeni qanunlar getirir. Eshabi_kef Isa [e] getirdiyi dinin mominleridir. Resulallah nece defelerle qeyd etmiwdir k
esl rafizi sizlersiz ee.. Ömere teqlid edib gedirsiz..
Hansi Ömer?
Özünden söz cixardan, halal haram eliyen, heyye ela xeyril emeli cixardan, Peygemberin qizinin öldürülmesinde eli olan Ömerdi da.. Münafiq Ograwin biri.. Allah lenet elesin ona..
yuzarssif  yuzarssif [Off] (26.12.2011 / 10:38)
Misbah (22.12.2011/15:19)
yuzarssif, bismillah. Bawqalarin dinini tehqir etme ki seninde dinin tehqir olunmasin. Get once sen elmini, sonra eqideni sonra ise exlaqini duzelt sen burda bele sohbete leyaqetin yoxdu neyinki tele
Ala curban agilli ol a.sen sohbete kurs olma.lbele elirem yaxci elirem. Ged qiril burdan.
Ehli_muslim  Ehli_muslim [Off] (26.12.2011 / 21:42)
(S)(B)(D) (26.12.2011/07:19)
ay vahabi, ay qelbi möhürlenmiw.. Quranda mömin deyilib onlara. Sen ozunden soz cixarda. Yaxwi deyek sen deyendi, onda ecdadlarin niye Peygemberin (s.a.s) qebrinin ustunde mescid tikib namaz qilirlar
Ey rafizi, eshabi-kef barede izahat verdim,zehmet cek sehifeleri varaqla oxu. O ki,qaldi Peygemberin [s.a.v.] mescidde defn olunmasina,bu yanliw fikirdi. Resulallah vefat etdiyi yerde defn olunub,Aiwe xanimin otaginda,yeni yawadigi otaqda. Rafizilerin iddiasina gore Peygember [s.a.v.] oz zovceleri ile mescidde yatirmiw? Allahdan qorx. Resuli_Ekreme bu lekeni de yaxdiniz. Yaziqlar olsun
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (26.12.2011 / 23:08)
Ehli_muslim (26.12.2011/20:42)
Ey rafizi, eshabi-kef barede izahat verdim,zehmet cek sehifeleri varaqla oxu. O ki,qaldi Peygemberin [s.a.v.] mescidde defn olunmasina,bu yanliw fikirdi. Resulallah vefat etdiyi yerde defn olunub,Ai
Qatixlama da yaxwi.. Men harda yazdim Peygember (s.a.s) öz zövceleri ile mescidde yatib?
Sen qorx ee Allahdan! Göz göre göre böhtan atirsan..
(S)(B)(D)  (S)(B)(D) [Off] (26.12.2011 / 23:54)
Ehli_muslim (26.12.2011/20:42)
Ey rafizi, eshabi-kef barede izahat verdim,zehmet cek sehifeleri varaqla oxu. O ki,qaldi Peygemberin [s.a.v.] mescidde defn olunmasina,bu yanliw fikirdi. Resulallah vefat etdiyi yerde defn olunub,Ai
sen yaz da onu deyen alimlerin adlarin ve hansi kitabda yazildigin.
Наверх  Cemi mesajlar: 547

<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 55 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4266 / 1275