canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Pirlerden kömek dilemek düzdürmü?
Ardarazli  Ardarazli [Off] (27.11.2013 / 18:48)
http://canim.az/library/?id=126148
_siRiuS_  _siRiuS_ [Off] (27.11.2013 / 18:52)
Ardarazli, Oxumusham onu. Birde M.F.Axundovun kefli Isgenderi de xurafatin gözelliklerni acib qoyur ortaliga
~A_N_T_i_K__V_A_R~  ~A_N_T_i_K__V_A_R~ [Off] (27.11.2013 / 19:49)
 BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!
Ehli_muslim (26.04.2012/20:47)
SUALIMI YENE VERIREM. Sual-1. QEBIR OLAN PIRLERDE ALLAH DUA ETMEK YAXWIDI, YOXSA ALLAHIN EVI OLAN MESCIDE?Sual-2. PIRLERDE YIGILAN MILYONLARLA PUL HARA GEDIR? Vicdanla cavab verin.VICDANSIZLARA SUAL A
ikisindede suadi
pirdekiler ehlibeyitin neslinden olan adamlardi bizde onlara qiymet vermeliyik borcumuzdu

qaldiki orda dua edende deyirsen meselen
ya etaganin cetdi

cetdi sozu peygember demeydi nezir edirsen meselen flan iwim duz getirsin nezirim var qurbanim var

HUSEYIN awiqleri ELI wiyeleri pirlere hormet edim qiymet verib verecekde qaldiki pula pulu verende allah yolunda verisen day neynediler ozderi bilerler
padon  padon [Off] (01.12.2013 / 05:34)
pirleri seyidleri ziyaret etmeyin cox boyuk savabi var ve kim deyirkiya bow weydir nedi bilinirki ya savadsiz bir weydi yada ehli xilafdir qaldiki pire nece olur ibin teymiye lenetulah Allahi yuxuda gorur 30 35 yawinda oglan kimi imam nevevi aga buyurur kiwinin oz zinadan emele gelmiw qiziyla evlilik halaldir piwavar geceler kitabim varaaa cawmayin nece hidayet oldum kitabida mendedir aaa cawmayin yazaram vereqleri bura bir bir indi bu Allaha wirk etmey yaxwidir yoxsa Peygemberin s nesli olan seyyidleri ziyaret etmek?
***SMaRoDiNa***  ***SMaRoDiNa*** [Off] (24.12.2013 / 01:45)
Normaldi munasibetim. Gedirem.
*MuSlimKa*  *MuSlimKa* [Off] (03.03.2014 / 00:46)
Bankirwa (27.11.2013/16:14)
men Mirmovsum Aganin qebri uste getmiwem hec ne istememiwem sadece niyyet etmiwdim getim. Her imkan duwende yene gedeceyem. Allahi sevirem onun secdiyi peygemberlerin seyidlerin de ceddine qurban ol
Allah insanlari qurbancun yaratmiyb.
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (03.03.2014 / 00:47)
Abdulla Shaiqin Pirin Kerameti eserinde pirin ne qeder kerametli oldugu görsenir)))
*MuSlimKa*  *MuSlimKa* [Off] (03.03.2014 / 01:16)
Hec bir pirden zaddan komek istemirem. Elxemdulillex olar vaxtiken momun bendeler olublar allah olara rehmet elesin. Ama indi olara ozlerne komey elyen lazmdi olar ozleride gunahlarn bagwlanmasi ucun allaha yalvarirlar. Le ilehe _ ifadasi, allahdan bawqa ibadet olunanlari inkar etmek. İllelləh ifadesi ise, ibadetin tekce allaha aid olmasini tesdiqlemek demekdir. Allahin mulkune hec bir seriki olmadıgi kimi, ona ibadetde de hec bir seriki yoxdur. Muhammad ise onun qulu ve elcisidiq s.e.s bax:(zuxruf, 43/26 -28) ( ali imran, 3/64) (tovbe 9/128)
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (03.03.2014 / 01:21)
her qoyun oz ayaginnan asilir. Demey olar choxu oz yolun, duz yolun tapmagchun yox kimese neyise gostermeychun neyise oyrenir, nelerese riayet eliyir
*MuSlimKa*  *MuSlimKa* [Off] (03.03.2014 / 01:21)
Ey insanlar! Sizi ve sizden oncekileri yaratmiw Rebbinize ibadet edin ki, teqva sahibi olasiniz. O sizin ucun yer uzunu doweme, göyu ise tavan etdi. Goyden su endirib onunla sizin ucun novbenov mehsullardan ruzi yetiwdirdi. Siz bunu bildiyiniz halda hec kesi allaha tay tutmayin! (əl Beqere 2/21,22)
Наверх  Cemi mesajlar: 547

<< 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 55 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4212 / 1313