canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Pirlerden kömek dilemek düzdürmü?
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (21.01.2015 / 07:18)
Фамилька (21.01.2015/03:25)
SaRi~QiZ, Allah buyurub_Bende meni ne qeder hormetli tutarsa mende onu o qeder hormetli tutaram!!! Demiyib ki pir ged hormetli ol yanimda! Xetruvize deqmesun,ama pir uste gedib qaradagda kesilen dawi
Allaha dua etmek uchun serhed qoyulmayib,Allah Teala ozu de buyurubki mene vasitelernen dua edin.bu da O nun yaratdigi dash parchasi,torpaq,taxta ve s. Ola biler.amma neceki Islam mentiq ve niyyet uzerinde qurulub,her shey senin niyyetinden asilidir,niyyetin pakdirsa,gorduyun emel kirli de olsa gunahina yazilmaz!
Фамилька  Фамилька [Off] (21.01.2015 / 12:38)
Реssimist89, senin (21.01.2015 / 07:18) yazına cavab verirem, Allah Peyqembere buyurub:Bendelerim sennen meni soruwsa Men olara wah damarinnan yaxinam! Demiyib ki (de) wah damarinnan yaxinam!!! Deyib soruwsalar Men olara Wah damarinnan yaxinam!!!! En qisasi Eger Allah bize Wah damarinnan yaxindirsa bes niye gedib pirde Allaha yaxinlawmag istiyirik O zaten bize Yaxindi !!! Ve yene diyirem Butun yaradilanlar insana itayet edir_Bunu Allah ozu buyurub_ Butun yaradilanlar insana itayet ederken niye Insan dawa itaet etsin ki?????
Фамилька  Фамилька [Off] (21.01.2015 / 12:42)
Vaxt olub mende qetmiwem pire,ama indi getmirem! Dilim var ve agzim var duami Allaha istediyim yerde eloye bilerem! Wert deqil gedib dawi opub dua eliyim!!!!!
_SEVINC_  _SEVINC_ [Off] (21.01.2015 / 16:14)
Mence evde oturub duamizi elesek daha duzgun olar
Yss  Yss [Off] (21.01.2015 / 18:56)
Фамилька (21.01.2015/12:42)
Vaxt olub mende qetmiwem pire,ama indi getmirem! Dilim var ve agzim var duami Allaha istediyim yerde eloye bilerem! Wert deqil gedib dawi opub dua eliyim!!!!!
Niye bele duwunursuz? Ovliyaliq insan qelbinin en ustun derecelerinden biri oldugudur.Obliyanin heqiqeti nedir?Zekali qelb. O da nedi?! Kimse oyretmeden bezi bilgileri gormesidir.Bu da Alllah terefinden oyrenilen elmdi.
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (21.01.2015 / 20:08)
Фамилька (21.01.2015/12:38)
Реssimist89, senin (21.01.2015 / 07:18) yazına cavab verirem, Allah Peyqembere buyurub:Bendelerim sennen meni soruwsa Men olara wah dama
Onda de gorum niye namaz qiliriq?
Ele ureyimizde shukrlu olaqda.
Eger namaz qiliriqsa demekki ibadet uchun vasite lazimdi,bu vasitelerin biri de namaz qilmaqdi.
Niye biz Kebeni ziyaret edirik?
Niye namaz qilanda kebeye uz tuturuq?
Esline qalsa Allah her yerdedi,yeni uzumuzu hara istesek tutub namaz qila bilerdik.
Burdan yene ortaya chixirki vasite lazimdi!!
Yeginki indi anlayarsan
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (21.01.2015 / 20:11)
Фамилька (21.01.2015/12:42)
Mecbur deyilki gedib pirden dashi opub dua edesen,adi bir agacin da budagin qirib dua ede bilersenki Ya Rebbi senin yaratdigin budaqla sene muraciet edirem,menim dualarimi qebul ele.
OPEK13  OPEK13 [Off] (21.01.2015 / 20:15)
etaga eyani subutdur ki, kecelin dermani olsa öz basina surter)
Ardarazli  Ardarazli [Off] (21.01.2015 / 22:07)
Bezi pirler ixtisaslawiblar. Elesi var ancag xesteliye baxir.elesi var uwaq doguzdurur,elesi var ere verir.bext acir)))).
Bu cur ixtisaslawmaqlari hemde ona gore yaxwidiki derdini bilib duz unvana uz tutasan.
Daha bext sobetine gore uwaq doguzdurana muraciet etmeyesen)
_charli  _charli [Off] (21.01.2015 / 22:25)
 Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!
He.o qeder komek dilemişem
Caresiz idim kim ne deyirdi ona inanirdim,gedirdim .yalvarirdim,nezir qoyurdum..............
Наверх  Cemi mesajlar: 547

<< 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 55 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4276 / 1602