canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

COX MARAQLI
TIM  TIM [Off] (13.11.2011 / 17:38)
İstərdim sizlərə rast gəldiyim bir əhvalatdan danışım və bəzi qızlarımızın fikirlərindən sizləri xəbərdar edim. Sözün açığı bu postu bir neçə gün bundan əvvəl yazacaqdım amma bəzi səbəblərə görə gecikdi.
Deməli belə, bir gun ecden cixib dostum gile gedirdim. Metrodan çıxıb İçərişəhərin dar küçələri ilə gedərkən 2 qız və 1 oğlanla rastlaşdım. Özləri üçün deyib-gülüb söhbət edirdilər. İstəmədən olsa da onların dialoqunu eşitdim. Qızlardan biri rəfiqəsinə elə bir cümlə dediki mənim yerimdə olan hər bir oğlan sözün həqiqi mənasında bu eşitdiklərinə çox heyfslənərdi. Mənə maraqlı gələn o dur ki, görəsən onların yanındakı qaqaşın qulaqları hardaydı?!. Nəysə. Buyurun baxın və görün 2 azəri qızı nədən danışır.
a___ Ay qız yoxeee bele olmaz…
a___ “ÖLSƏMDƏ MƏN HEÇ VAXT *AZƏRBAYCANLI* OĞLANLA AİLƏ HƏYATI QURMARAM”
b___ UYDAAA SƏN MƏNİM ÜRƏYİMİ OXUDUN!
b___ MƏN DƏ, MƏN DƏ!
...
Ardını oxu >>
Elave edilmiş fayıl:
(49.22 kb.)
Yüklenib: 560 defe.
janel  janel [Off] (14.11.2011 / 00:53)
hec bir Azeri oglanini bawqa olkeden olan oglana deyiwmerem nolubki oz oglanlarimiza yene bizimkilerde qeyret var avropalilar uzr istiyirem ifademe gore uje kiwilikdende cixirlar oz oglanlarimiz yaxwidi
ManGA_  ManGA_ [Off] (14.11.2011 / 11:25)
 KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur
her necede olsa yenede oz milletim..
ilayda1  ilayda1 [Off] (14.11.2011 / 13:54)
kul ele qizlarin bawina ne di onlara arvad kimi oglan lazimdida her nedise bizim milletimizdi azeri oglanin en seviyyesizindide bawqa oglana deyiwmerem duzduye bizdede qeyretsiz oglan var ama neyse
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (07.11.2014 / 23:15)
Sen olara qulag asmagda sehv etmisən)) bunh deye bilərəm
Black_Attack  Black_Attack [Off] (07.11.2014 / 23:19)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
yaqin ikiside partdamish olub ona gore)
mentalitetimize uyqun olaraq qizin qizdiqi toy gecesi acilir, bullar yaqinki dozmuyubler o vaxta qeder ve o vaxtda ele vaxt olubki oqlanlar o sheye diqqet edibler indiki zemanede demek olarki azalir diqqet, ve Mashallah tfu tfu goz deymesun derziler eee tfu ginekoloqlar shappasharap tikirler evvel tikende az idi) ne bilim)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (07.11.2014 / 23:21)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
tikdirende az idi, cirpdiranda var idi ama bu qeder dordu)
Yss  Yss [Off] (07.11.2014 / 23:27)
Ax bu seriallar)))
Ardarazli  Ardarazli [Off] (08.11.2014 / 13:37)
Eslinde hami yox deyir bes bu xarici vetendawa ere gedenler kimdi?
Nese semimi insanlarda azalib.
Xowqedem de az qala her verliwinde bu xariciye ere getmeyi pisleyirdi.
"ne olubee oz kiwilerimize?"kimi ifadeler iwledirdi. Axirda ozu bunu etdi.
Ehh
*_*BateeL*_*  *_*BateeL*_* [Off] (08.11.2014 / 14:39)
Mende dedim goresen ne olub )
Oglanin yanininda qizlar bele sohbet edirmiwlerse yeqinki hemin oglanla aralarinda nese hadise olub,bunlarda zarafatcun bele deyiblerki oglan qiciqlansin.Bir soznen aralarinda olan zarafatdan ireli gelib belkede. Yoxsa hec bir qiz ozune yarawdirmadigi oglanla ne yol getmez ne de bu cur sohbet edib sindirmaz hec vaxt. Burda abartmali ne var?
Наверх  Cemi mesajlar: 13

[1] 2 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4357 / 775