canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

ESL KISI...
Ardarazli  Ardarazli [Off] (30.03.2012 / 18:21)
Qaldi kiwiliye. Buna umumi bir terif vermek olmaz. Cunki butun bawqa weyler kimi buda nisbidir. Zamana ve mekana gore deyiwir. 50 il bundan qabaqki kiwilik anlayiwi ile indikinde ferq var. Ondanda 50 il qabaq bir bawqa idi. Adi bir siralamani qeyd edim. Lap evveler sinaq imtahani olurmuw ve ad qoyulurmuw. Dede Qorquddaki kimi. Koroglu diyirdiki tufeng cixdi kiwilik getdi. Sora didilerki kiwiler 41 45 de getdi. Indi daha bawqa cercive var. Mekanca baxsaq gorerikki kiwilik ulguleri mekana gorede deyiwir.
Ardarazli  Ardarazli [Off] (30.03.2012 / 18:26)
Mence kiwinin saxaveti ve cesareti olmalidir. Aglamaq isteyende kovrelmeyi gulmek isteyende gulumsemeyi bacarmalidir. Ama qeyd edimki buda herterefli ehate etmir ve didiyim kimi yene nisbilik var. Yene zaman ve mekan faktoru boyuk rol oynayir.
Lady_LiLiYa  Lady_LiLiYa [Off] (02.04.2012 / 23:39)
hewey daha debe uygundu heyatda((((
(=AriKaRiNNaKaTa=)  (=AriKaRiNNaKaTa=) [Off] (25.09.2012 / 12:11)
 hhhh
bu soybeti cografiya muellimemiz edende esitmisdim..

İcaze alib muellimeme sual verdim ki : Muellime oglun bardan qiz isteyir... razi olarsan evlensun onunla...

Muellime 2 dene 2 dalbadal yazdi maaaa
JANNA-FRISKE  JANNA-FRISKE [Off] (25.09.2012 / 16:00)
Pessimist89 (20.11.2011/11:40)
gunumden narazisan qadasi? Kiwiliyin budu senin? Indi movzuna yaxwi soz yazsaydim terifleyecekdin,omur boyu da demezdinki nikin beledi.amma indi bele yazdigimchun o deqiqe protivni oldun.bu kiwilik de
Sac rengine gore qadinin qadinligini ferqlendiren insanin movzusu ne olacaq ki..
asik5  asik5 [Off] (15.05.2013 / 04:43)
qizin agli varsa o yola duwmez ifisyo
[Ulker]  [Ulker] [Off] (02.06.2013 / 14:46)
mence indi ele kiwi yoxdu ki pozugun bir qadini ozune alsin o filimdedi sadece. Ama azda olsa olub var olacaqda esil kiwiler,yani esil kiwi diyenda biraz pis cixir,insan kimi insan esil Insan.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (02.06.2013 / 15:56)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
men bu barede fikrimi dimiwem bu kino milleti oldiqca pis yere cekib .cunki bu fikirnen geden qiz min dene pox yeyecek sora papaqini yere saldiqi qarshusundakinnan kiwilik gozdiyecek
___BaBnIk___  ___BaBnIk___ [Off] (02.06.2013 / 16:00)
 ***...Heyat hec vaxt sehneye qoyulmayacaq bir oyunun sonsuz tekrarindan ibaretdir...***
Cetin meseledi
*-=ReSpEcT_BoY=-*  *-=ReSpEcT_BoY=-* [Off] (02.06.2013 / 17:55)
 ...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...
fahiseni indiki zamanede melek elemek coox cetindi,cunki orgeshen g...e tovbe yoxdur
Наверх  Cemi mesajlar: 181

<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4265 / 1277