canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Internetde baslayan,realda davam eden ve sonen ulduz
fuCk-oFF  fuCk-oFF [Off] (22.11.2011 / 14:21)
Yadindadirmi internetde danismagmiz? Artiq 2 ilin sirdasi olmusduq.qelbimin derinliklerindeki, hetta yaxinlarmin bele bilmediyi sirleri sen bilirdin...senin sirlerini ise men. Dost idik. Sene dostum deye muraciet edirdim, ama qelbimde sene qarsi sevgi yaranmisdi deye bilmirdim. Qebul etmeyeceyinden q0rxurdum..mene zaman lazim idi. Dusunmek ucun, guc toplamag ucun, hemcinin sene, "O" -nu unutmag ucun...bilirdim heyatinda kimse var, ama emin idim ki, onu sevmirsen... Sene "Seni sevirem" demek ani artiq gelib catmisdi...her birimiz yetkin insanlar idik. Senin de qelbinde mene qarsi olan hisleri duymusdum. Buna g0re de cesaretim bir azda artmisdi...bu etirafi senin ad gunune saxladim. Duwundum ki, senin ucun iki qat hediye olar.
Yadindadirmi sene ilk defe ellerinden tutub titreye-titreye "Seni Sevirem" demeyim?
Yadindadirmi o utancag baxislarmiz?..qizarmisdin, sanki dersde danlanmis usag kimi uzunu kunce cevirib susmusdun...amma sevinirdin, cunki sen bunu g0zleyirdin..
Yadindadirmi seki
...
Ardını oxu >>
Glamour__  Glamour__ [Off] (22.11.2011 / 14:44)
Cox kederli goz yaslarimi saxlaya bilmedim Allah heckesi bele sinaga cekmesin,ayirmasin amin!
fuCk-oFF  fuCk-oFF [Off] (22.11.2011 / 14:59)
Amin..!
SaRi~QiZ  SaRi~QiZ [Off] (22.11.2011 / 15:27)
Dehwet pis oldum
YeDiNKaAa__  YeDiNKaAa__ [Off] (22.11.2011 / 15:54)
Eshitmishdim bunu...
Internetde bashdiyan chox sevginin axiri ugursuz olur...
fuCk-oFF  fuCk-oFF [Off] (22.11.2011 / 16:02)
Axi nie ugursuz olur?...mence bu qismetdi....
YeDiNKaAa__  YeDiNKaAa__ [Off] (22.11.2011 / 16:14)
He elbetde qismetdi.ugurlu olanlarida olur ama az.
SaRi~QiZ  SaRi~QiZ [Off] (22.11.2011 / 16:21)
Qismet nedise oda olur. qismet deyilse sen onunla heyatdada tamiw olsan olmsyacax
KurLeyGen  KurLeyGen [Off] (22.11.2011 / 16:46)
SaRi~QiZ (22.11.2011/15:21)
Qismet nedise oda olur. qismet deyilse sen onunla heyatdada tamiw olsan olmsyacax
qismetimde ne varsa oda olacag.bele bir ifade ve fikir yanliwdir.duzdu heyatda qismet var.ancag o qabagcadan yazilmirki bizde o yazilanlari tekrar edey.bele olsaydi dunya adli sinag neye gerey idi.insan qismetini ve talehini hemin gun oz etdiyi emellerle yazir.insanin alin yazisi var.orda insanin olum tarixi gosterilir.insan hetta onu bele oz etdiyi emellerle deyiwe biler.
YeDiNKaAa__  YeDiNKaAa__ [Off] (22.11.2011 / 16:48)
Olumun vaxtin deyishmey olmaz hech vaxt...
Наверх  Cemi mesajlar: 38

[1] 2 3 4 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3629 / 1323