Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
MUHENDIS736 (25.11.2011/18:56)twkler mende en coxxxx payizi sevirem en cox o aylarda xowbext oluram
Payiz... Cox gozel olur... Romantik olur. Dusundurucu olur. En aqressiv adamlar bele mehriban olur.. Ama bele qarli dondurucu yox. Qizili yarpaqli,six dumanli payiz. Temaya gore twk..
MUHENDIS736 (25.11.2011/19:38)Qaqashim sen menim fikirlerimi tuta bilmirsene ona gore aramizda anlashilmazliq olur... men soyuq deyende tebietin fiziki temperaturu ile insanin menevbi temperaturun eynileshdirmishdim))) Men ozum Murovda xidmet etmishem demek nifret etmeliydimde qisha amma gorursen ki xoshluyuram demekki mentiqi esasnamem var...
Qaqa,insanda normal temperatur 36,7derecedi e. Qisda ancaq Afrikada bele olar. Qaldi oldugu kimi olmaga,dunen isden eve 2saat yaria gelmisem. Meger bele olmalidi? Men yetim olerem ki rulda.
БОГ Создал ВОРА, а Чёрт - Прокурора... |
Arisa (25.11.2011/22:12)Ay deli,qisin neyi yaxcidi he?iki gundu uje qis yavas yavas addim atir ,uje soyuq waxta herterefi buruyub ele bil dag bawidi baki,2 gundu elim ayagim soyuqdan donur eve gelib gucle catiram,o qeder soyuq varki,burnumun ucuda goyniyir,sende danisisanda,hele gormemisenaxi,eziyetini qisin...
her feslin oz gozelliyi var.amma qisi xoslayiram.soyuq hava,qar mene xos gelir.
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 758

БОГ Создал ВОРА, а Чёрт - Прокурора...