💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
Реssimist89 (12.12.2015/22:34)gözəl yaradıb deyirsən hə ?
Murdar sozu orda olu sozune aid edilib,chunki murdarliq qazanilir,Allah yaratmir.Allah her sheyi gozel yaradir,chirkin demek olmaz hechneye,Heyvan olurse murdar olur,donuz necis yeyirse murdar olur.eg

FuLLiTo (12.12.2015/22:47)Elbette,Allahin qudretine baxki bir bedende iki bash yaratmaga qadirdir.Allah insani ozunun shah eseri sayir,hetta insani yaratdiqdan sonra ozune ehsen deyib.
gözəl yaradıb deyirsən hə ?
Реssimist89 (12.12.2015/22:51)Mən özümə bir bədəndə iki başlı qız uşaqın arzu etmirəm . Əgər bu agrını gözəl hesab edirsənsə sən mən pas . . .
Elbette,Allahin qudretine baxki bir bedende iki bash yaratmaga qadirdir.Allah insani ozunun shah eseri sayir,hetta insani yaratdiqdan sonra ozune ehsen deyib.Ona gore demeyibki yarashiqlidi simpatichn

FuLLiTo (12.12.2015/23:02)Senin oz nefsi isteklerini Ilahi isteklerden ustun tutursansa teessuflenirem...
Mən özümə bir bədəndə iki başlı qız uşaqın arzu etmirəm . Əgər bu agrını gözəl hesab edirsənsə sən mən pas . . .
Реssimist89 (12.12.2015/23:17)Artıq ikinci mövzudur ki söhbəti başqa istiqamətə yönəldirsən . Sözdən söz çıxarmaq ən asan şeydir . Sən hərdən bizim fikir mübadiləmizin ilkin səbəblərin yenidən oxu .
Senin oz nefsi isteklerini Ilahi isteklerden ustun tutursansa teessuflenirem...Allah ister insana saglam ovlad versin ister xeste,elil ve ya gorkemi ferqli demekki bir sebebi var.sen her halina shukr

FuLLiTo (12.12.2015/23:22)Lap ele ilkin sohbete qayidaq,sen ushagin dediyin kimi iki bashli dogulsa ne edeceksen?
Artıq ikinci mövzudur ki söhbəti başqa istiqamətə yönəldirsən . Sözdən söz çıxarmaq ən asan şeydir . Sən hərdən bizim fikir mübadiləmizin ilkin səbəblərin yenidən oxu . O ki qaldı cənnətə zada , dinə

FuLLiTo (12.12.2015/23:22)yuxarida hansisa yazin vardi, onu sildim.. dedim xeberin olsun) tel.la girenleri ekrani balacalawmiwdi) incimersen yeqin)
Artıq ikinci mövzudur ki söhbəti başqa istiqamətə yönəldirsən . Sözdən söz çıxarmaq ən asan şeydir . Sən hərdən bizim fikir mübadiləmizin ilkin səbəblərin yenidən oxu . O ki qaldı cənnətə zada , dinə