Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
.gif)
DİN@R@***@@@ (02.11.2018/01:16)yalansa ))))
Qisqanc deylem hec qetiyen
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
ToXuN__uReYiMe (29Soyme abixdi))2019/22:04)
yalansa ))))
1kimse (20Dupbeduz)) amma axirinci bendi chixart))2019/10:46)
oğlanin deyinmesi,qizin mizildanmasi
Taksi_V_Ray (30Yaxşi ustunnen bir xett çekirem o sözün)2019/10:30)
Dupbeduz)) amma axirinci bendi chixart))
Oğlanin deyinmesi,qizin ise 1931ci ilde oğlanin hansisa qiza verdiyi salami yeniden gündeme getirerek ve en esas tez -tez bunu oğlanin başina vurub,daim gündemde saxlayan,her söz söhbetde bir daha yenileyen,hele de aidiyyati olmayan bir söhbetde o qizin adi ile adu eyni olan ad çekilende esibinden ciliv gemiren o mesum herekete qizin qisqancliği deyilir . Bax gör necedi?)
Denen yaxşidi,ya da lap yaxşidi ya da en yaxşidi ya da nece isteyirsen ele denen ))
YaSHaDiGiN YeRi CeNNeTe CeViRe BiLMiRSeNSe, QaCDiGiN HeR YeR CeHeNNeMDi.. |
1kimse (30Bu lap yaxwidir))) bu cavabinla chox sualima cavab tapmiw oldum)))Allah saxlasin senin kimise qisqanmagindan))qisqanilmaq hardasa gozel weydir amma bele qisqanilmaq mence iwgencedir(( oglan yazigin qulagindam qan geler..2019/12:53)
Yaxşi ustunnen bir xett çekirem o sözün)Oğlanin deyinmesi,qizin ise 1931ci ilde oğlanin hansisa qiza verdiyi salami yeniden gündeme getirerek ve en esas tez -tez bunu oğlanin başina vurub,daim gündemd
Taksi_V_Ray (30-2019/21:43)
Bu lap yaxwidir))) bu cavabinla chox sualima cavab tapmiw oldum)))Allah saxlasin senin kimise qisqanmagindan))qisqanilmaq hardasa gozel weydir amma bele qisqanilmaq mence iwgencedir(( oglan yazigin qu
yox daha nelerTaksi_V_Ray (30Men bele xeste deyilem))2019/21:43)
Bu lap yaxwidir))) bu cavabinla chox sualima cavab tapmiw oldum)))Allah saxlasin senin kimise qisqanmagindan))qisqanilmaq hardasa gozel weydir amma bele qisqanilmaq mence iwgencedir(( oglan yazigin qu
<< 1 ... 131 132 [133] 134 135 ... 142 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 445

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
2019/22:04)