canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Sizce PUL her şeyi hell edir?
Dobriy_Krasavec  Dobriy_Krasavec [Off] (29.12.2014 / 19:56)
insanliq leyaqet olmuyannan sora soxum o pula
[Conkisde_Paradice]  [Conkisde_Paradice] [Off] (31.12.2014 / 12:12)
.......olumden bawqa her weyi
SweeT_DreaM_FoReVeR_  SweeT_DreaM_FoReVeR_ [Off] (31.12.2014 / 13:16)
her weyi yox
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (31.12.2014 / 13:47)
Bu gunku gunde pul her sheyi hell edir, demeli axsham telime sms geldiki "Qozun aydin maashdar kochdu" seher durdum elimi uzumu yudum yemeyimi yedim, eynimi geyindim getdim sevincek pulumu aldim, pulumu alanda bir anliq ozumu gumrah hiss eledim sora getdim krediti odedim, bir-iki borcumu verennen sora qanim it qanina dondu sorada geldim girdim kafeye indi pive ichiremki biraz xoshhallanimki ozumu yumshaq hiss edim))))
ЖЕСТОКИЙ  ЖЕСТОКИЙ [Off] (01.01.2015 / 13:10)
Indi bashqa bir lut nikimle kicik bir arashdirma apardim:Demeli bir nece qiza mesaj yazirsan,senin anketinde celbedici hec ne yoxdursa sen kishilikden uzaqsan,cavab gelmiyecey. Demeli papagin altindakindan yox,papagin parcasindan,bezeyinden gedir sohbet.Bele deyek,o "qizlar" ilk gorunuwu derhal qiymetlendirib secim deyiwikliyi yaparlar turk demiw.Ve bu da adi hala cevrilir tedricen.Maddiyet xarici gorunuwu obyektlewdirdiyi kimi kiwiliyivi obyektlewdirib,qurdalamaz.Srazi Eliden bir kelam yada duwur-Xeyanet ehli awiq ola bilmez bro.Yeniki maddiyetin senin onurgava,ureyive hopa bilmez,werefin senin oz Allahin olmalidir.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (01.01.2015 / 17:34)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
həll edir)
mən hər şeydən danışıram götiviznən başa düşmiyün)
*_*BateeL*_*  *_*BateeL*_* [Off] (01.01.2015 / 22:22)
PUL KIMI GUCLU RIYAZIYYATCI VARMI?))
~~~Ahu~~~  ~~~Ahu~~~ [Off] (02.01.2015 / 00:27)
Hər şeyi deyil..
Bakinec  Bakinec [Off] (02.01.2015 / 00:37)
Bezen hee
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (02.01.2015 / 01:28)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Her seyi yox cox seyi he pul hell edir bir nece ilde kecsin her seyi hell edir deye bilerik artiq
Наверх  Cemi mesajlar: 269

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 27 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1077 / 1327