close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
yol hevalati | Nik_tapmiram* [Off] (08.01.2017 / 02:38)
|
KoNCeNo, Bu ehvalat hem gulmeli hem aglamalidi)Bir defe wekiye toya getmisdik papamla yolda da gelin masininin karvani gedirdi papama dedimki,bularin qarsisin keseyde ele bele dedim kiside hime bendiymis hec gozlemirdim razi olar neyse kesdik cekilmirikde yoldan gelin.masinin suren dusdu ele bil raport verir ele o fason dedi gelini hele getirmemisiy cekilin yoldan suyu suzule suzule cekildiy yoldan)))))))sonra getdik neyse bu toya ele oldu ayaqyoluna getmeli oldum)))girdim bu nediaa aftaga evezi qefedan qoyublar oy oyy cixdim cay gelende gozumun qabagina geldi ice bilmedim))))))))) Kino yadima duwur bu movzunu gorende KoNCeNo (08.01.2017/03:01)
Bir defe wekiye toya getmisdik papamla yolda da gelin masininin karvani gedirdi papama dedimki,bularin qarsisin keseyde ele bele dedim kiside hime bendiymis hec gozlemirdim razi olar neyse kesdik ceki
yoxe bes qefedani gordun ciixdun?? bes qarin aqrisi zad tam teferuvatile xais ediremBlack_Attack (08.01.2017/13:46)
yoxe bes qefedani gordun ciixdun?? bes qarin aqrisi zad tam teferuvatile xais edirem
Qarnim agrimirdi sendeki))))))KoNCeNo (08.01.2017/13:48)
Qarnim agrimirdi sendeki))))))
bes qefedanin bu sobete ne aidiyati ola bilerdi hecixanim?? qarnun agriyibki aftafa axtaribda gozderunBlack_Attack (08.01.2017/13:49)
bes qefedanin bu sobete ne aidiyati ola bilerdi hecixanim?? qarnun agriyibki aftafa axtaribda gozderun
Sen ancaq qarnin agrayanda eline aftaga alirsan?)))KoNCeNo (08.01.2017/13:50)
Sen ancaq qarnin agrayanda eline aftaga alirsan?)))
he. uje shupelenirema sennen sen deyesen aftafadan bashka meqsedlerle istifade edirsen))))Black_Attack (08.01.2017/13:51)
he. uje shupelenirema sennen sen deyesen aftafadan bashka meqsedlerle istifade edirsen))))
Gic gic danisma))
Cemi mesajlar: 56
<< 1 2 3 [4] 5 6 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1425 / 929