canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

~=Sevgide secim=~
God_of_the_Land  God_of_the_Land [Off] (03.09.2010 / 17:49)
~FIONA~ - Bes sence nece?
Nizo_457  Nizo_457 [Off] (05.09.2010 / 19:13)
Kimin yaninda uzum gulurse, problemleri yaddan cixariramsa, eyleniremse, seviniremse onu secerdim. Xowbextlik ele bu deyilmi.?
God_of_the_Land  God_of_the_Land [Off] (06.09.2010 / 12:52)
Nizo_457 - Xoshbextlik dogurdan da sen dediyin kimidi amma sen dediklerin olmasi ucun sevgi qarsiliqli olmalidi.Burda ise sual basqa cur qoyulub.
God_of_the_Land  God_of_the_Land [Off] (06.09.2010 / 12:53)
Insan sevdiyinin yaninda, yoxsa onu sevenin yaninda xoshbext olar ? Bax bele suala cavabin bes nece olar???
God_of_the_Land  God_of_the_Land [Off] (07.09.2010 / 13:22)
Partlayis - Eslinde hec bir variantda alinmiree secim etmek cox cetindi ele deyilmi?
Larmen  Larmen [Off] (08.09.2010 / 11:58)
Evela mence cetinki cetin sualdir. Lakin insanin ilk mehebeti unudulmur. Allah her kese sevmek wansi her kese verilir. Ancaq.seni sevenin yaninda olmaq meslehetdi. Onu unudarsan zamanla qarwi terèin sevgisi seni guclendirer.sevmeyen ne edim axi? Men menimcun canini vere bilecekle aile qurardim.
God_of_the_Land  God_of_the_Land [Off] (08.09.2010 / 16:13)
Larmen - Gozel cavabdi.Allah ozu komek olsunki heckim bele secim qarsisinda qalmasin.Sen de oz secimini gozel sekilde izah etdin.Tesekkur.
deyiş. God_of_the_Land (08.09 /16:16) [1]
-=wipwirin=-  -=wipwirin=- [Off] (08.09.2010 / 20:15)
Salam.Bu movzu tam menim yawadigim bir meseledi.sevdiyim insan mene xeyanet etdi ve biz ayrildiq.Ondan oncedende bawqa birinin meni cox sevdiyinden xeberim vardi.Bele diyek o ele biriydiki tek-tuk hallarda ona yox diyen tapilardi.Hem umkanli,hem yarawiqli aileside cox gozel idi.Sevdiyimle ayrilmagmizi ewitdikde o yene mene zeng vurmaga bawladi.Fikrinin tam ciddi oldugnu bilib mende onun sevgisine qarwiliq verib sevmek istedim.Ama yenede xowbext ola bilmedim.Menimcun sevdiyimle kecirdiyim bir deqiqe onunla getdiyim debdebeli yerlerden ve mene aldigi deyerli ewyalardan cox cox ustun idi.O ozude onu sevmediymi bilirdi.Ama meni belede qebul edirdi.Ama sonda onla xowbext olmadigmi gorub munasibetimizi bitirdim.O istemese bele her weyi bawa salib bir dost kimi ayrildiq.Qisaca bunu deye bilerem men sevdiyim wexsi secerdim.Cunki men sevmediyim biriyle aile qura bilmerem.Neceki bacarmadim.
WoLF_OF_GOD  WoLF_OF_GOD (SV) [Off] (09.09.2010 / 03:53)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Mence en boyuk ureye, cesarete malik insan onu sevmediyini bile bile sevdiyi insanin yaninda qalmagi bacaran kesdir.
meleyimedanisdim  meleyimedanisdim [Off] (10.09.2010 / 19:17)
God_of_the_Land, böyük memnuniyyetle sene cavab verirem, S E V D I Y I N I N ! ! !
Наверх  Cemi mesajlar: 704

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 71 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (4)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3856 / 1426