Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~~~Ahu~~~ (19.12.2014/01:50)Bes niye tund elemisen?ozun rengleyirsen?
Ayy sağol ölənlərin behişt ..biraz açıq tonlar gedir
KoNCeNo (19.12.2014/01:53)Az yo salonda ) nem bezmişdim açıq tondan meherremlikden evvel kaştana boyatdirdim indide meherremlik çıxsın dəyişəcəm pepelni reng istirem
Bes niye tund elemisen?ozun rengleyirsen?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~~~Ahu~~~ (19.12.2014/01:56)Az o rengi neynirsen menim zehlem gedir o rengden cox suni gorunur o senin yasiva uygun deyil sen kastanin aciq rengi varee o reng et sabah o rengi tapsam seklin ataram sene
Az yo salonda ) nem bezmişdim açıq tondan meherremlikden evvel kaştana boyatdirdim indide meherremlik çıxsın dəyişəcəm pepelni reng istirem
KoNCeNo (19.12.2014/01:59)Az tund pepelni diyireme açıq yoox
Az o rengi neynirsen menim zehlem gedir o rengden cox suni gorunur o senin yasiva uygun deyil sen kastanin aciq rengi varee o reng et sabah o rengi tapsam seklin ataram sene

~~~Ahu~~~ (19.12.2014/02:00)Coxda yenede sen bilersen ne qeder tund edirsen et yuduqca rengi acilib hemen reng olacaq
Az tund pepelni diyireme açıq yoox
<< 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 70 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1045 / 440

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность..gif)