close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Xoşbext olmaq üçün ne lazımdır? | ~_DemounT_~ [Off] (14.11.2013 / 21:23)
|
Ardarazli, besh on deqeliy? Men hemen o hessasin oz heyatin nezerde tutub deyirem | Ardarazli [Off] (14.11.2013 / 21:31)
|
~_DemounT_~ (14.11.2013/21:23)
Ardarazli, besh on deqeliy? Men hemen o hessasin oz heyatin nezerde tutub deyirem
Eskerliyde bir oglan vardi dembllere deyirdiki kefdesuz. Sebebde oyduki eve gedib istediyiniz qeder wirincay icece bileceksiniz)) Bununcun heyat kredosu wirincaydi. Bu tefekkurnen yawamaga ne varki? | ~_DemounT_~ [Off] (14.11.2013 / 21:38)
|
Ardarazli, sherhini oxudum.ama basha dushmedim. Ona hessas deyirsen sen yoxsa sobet esnasinda bedaheten geldi eledun?))) | Ardarazli [Off] (14.11.2013 / 21:48)
|
~_DemounT_~ (14.11.2013/21:38)
Ardarazli, sherhini oxudum.ama basha dushmedim. Ona hessas deyirsen sen yoxsa sobet esnasinda bedaheten geldi eledun?)))
Neye hessas deyirem? Deyiremki etrafina hessas olmyan hadiselere reaksiya vermeyen gonuqalin insancun ozunu xowbext hiss etmey cox asandi. Hecneyin derdini cekmir hecneye reaksiya vermir. Ama eksine hessas adam hemiwe etrafinda derdini cekir deye ozunu xowbext hiss ede bilmir.
Kenardan nece gorunur bu onemli deyil esas ozunu nece hiss etmeyidi. | EtriMe_reqs_Et [Off] (14.11.2013 / 21:56)
|
Insan ele mexluqudu ki kaw filan wey olardi deyir elindekinin qedrin biLmir ama EsLinde eSl xoShbeXtlik xamida Var .....her Kesin DigerIne Baxib XoShbeXt olAcag NesiSe mutleG var ......meSelCun...evsIze Gore evin Varsa DilSize Gore dilun var sa ITD ..ve )Elave edilmiş fayıl: (19.6 kb.)
Yüklenib: 547 defe. | ~_DemounT_~ [Off] (14.11.2013 / 21:56)
|
Ardarazli, onu bildim ay ardarazli). Evvelki sherhde yazmishdun, men de yazmishdim ki, mukemmeliy axtarmasa olar. Yeni o demeydi ki, her sheye chox fikir vermese, her sheyde tamlig axtarmasa olar.
Bu hech, qoydug qiraga.
Indi sennen sorushuram ki, esger yoldashini hessas bilib bizim sobete mesel getirdun yoxsa? Sen de mene birinci sherhinin izahini yazrisan. Choxdandi bu qeder yazmirdim, neinki danishmag)) sene noldu ee?) | Ardarazli [Off] (14.11.2013 / 22:11)
|
~_DemounT_~ (14.11.2013/21:56)
Ardarazli, onu bildim ay ardarazli). Evvelki sherhde yazmishdun, men de yazmishdim ki, mukemmeliy axtarmasa olar. Yeni o demeydi ki, her sheye chox fikir vermese, her sheyde tamlig axtarmasa olar. Bu
Yox esker yoldawimi misal cekdimki o heyata leqeyddi cox telebi yoxdu dunya vecine deyildi. Gonuqalinin biriydi bele adam daha cox ozunu xowbext hiss edir. Biz duwunurdukki xidmet qurtarsaydi azad olardiq isteyimiz vaxt yatardiq durardiq neysede azad olardiq onunsa bu azadliq haqda beyninde hec tozda yox idi birce isteyi vardi WIRINCAY)))). | ~_DemounT_~ [Off] (14.11.2013 / 22:13)
|
Ardarazli, he de o hessas dormish. Shirinchaya bax e, hech olmasa yaninda yemeye nese arzuliyirdi?) | Ardarazli [Off] (14.11.2013 / 22:18)
|
~_DemounT_~ (14.11.2013/22:13)
Ardarazli, he de o hessas dormish. Shirinchaya bax e, hech olmasa yaninda yemeye nese arzuliyirdi?)
Day orasini bilmirdim ele wirincay deyib dururdu. Orda wirincay verirdilere yeqin ya doymurmuw yada wirinliyi qane etmirmiw). | Ardarazli [Off] (14.11.2013 / 22:21)
|
Bir esker yoldawimda Nizami Gencevini tanimirdi. Deyirdiki neyime lazimdi. Demek buna saga sola donmeyi oyretmeycun cilerine dawla torpaq yigirdilar torpaga don dawa don komandasi verirdiler. Sag solu tanimirdi Goranboydan idi. ))) Cemi mesajlar: 696
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 70 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (3)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4011 / 1530