Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (04.12.2017/00:47)Bax bele suali vermezler cemiyyet icinde)))
Ne eleyecekdin sen cani)))bu saatda)))
Soz tapa bilmedime))
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (04.12.2017/00:49)
Bax bele suali vermezler cemiyyet icinde)))Soz tapa bilmedime))
)))))cannnnn)))))qulagima de)))))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (04.12.2017/00:50)en gozel romantik anlar yaşanan saati soruşdune sen)))))))cannnnn)))))qulagima de))))))
Qulagina da demirem gozun deyer)
Sende istiyersen paxilliq edersen)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (04.12.2017/00:51)Sen ele yazdinki burda ne gezirem dedim burda gezmirse bawqa hardasa gezecekde demek)))))))
en gozel romantik anlar yaşanan saati soruşdune sen))Qulagina da demirem gozun deyer)Sende istiyersen paxilliq edersen)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (04.12.2017/00:53))))
Sen ele yazdinki burda ne gezirem dedim burda gezmirse bawqa hardasa gezecekde demek)))))))
Tekerliyim tutube))
Men bu menada yazdimki sevgilim olsaydi saytda ne gezitdim))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (04.12.2017/00:55)Sayta giren nagayrirki olsunda sevgilin)))sevgilin olanda refiqelerle daniwmirlarki?indo nagayrim whatsapda deyilem.orda deyilem deye burda adam yerine qoymayasssan?)))))))
)))Tekerliyim tutube))Men bu menada yazdimki sevgilim olsaydi saytda ne gezitdim))
deyiş. asimka (04.12 /00:57) [1]
asimka (04.12.2017/00:57)adi burda sevgiliden soz gedir qizlari qatma sohbete qizlardan ozume sevgili tutacam))
Sayta giren nagayrirki olsunda sevgilin)))sevgilin olanda refiqelerle daniwmirlarki?indo nagayrim whatsapda deyilem.orda deyilem deye burda adam yerine qoymayasssan?)))))))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (04.12.2017/00:59)Meni zad ela ayir bajimsan
adi burda sevgiliden soz gedir qizlari qatma sohbete qizlardan ozume sevgili tutacam))
))))))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (04.12.2017/01:00)
Meni zad ela ayir bajimsan)))))))
Axiretecen bajimsan)) O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (04.12.2017/01:05)Axiretecen bajimsan))
)))))) yaxwi qurtardim
)))))<< 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 56 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1121 / 589

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...