close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
cixilmaz veziyyet | Liberation_ [Off] (15.01.2012 / 12:05)
|
salam dostlar.yaxin bir refiqemin bawina gelen bir hadiseni yazacam.ve xahiw edirem ki siz de ozunuzu onun yerine qoyub nece hereket edecerdiniz hemin halda onu yazin.
Refiqemin sevdiyi biri varidi.cox sevirdi oglani.oglan da qizi onu sevdiyine inandirmiwdi.1 ilden cox munasibetleri oldu.oglan axirda dedi ki men artiq davam elemek istemirem.cunki artiq evvelki kimi deyil hisslerim.men umumiyyetle beleyem hec bir qizi qelben sevib axira kimi gede bilmirem onunla.ayrildilar qiz coox pis veziyetdedi ozune hec cur gele bilmir.ve qizin yaxin bir taniwi bir gun ona wekil gosterir ki bax bu oglan meni sevir 3 aya yaxindi ki munasibetimiz var men de onu sevirem.sekildeki de qizin sevgilisi...qizin dunya bawina firlanib.bilmir ki neylesin.padruqasina dese ki o menim sevgilim olub inanma ona seni de aldadacaq qiz sehv anlayacaq ele duwunnecek ki oglani sevdiyi ucun ele deyir.demese de padruqasinin da ozu kimi ezab cekmesine werait yaradacaq.(onu da deyim ki ne qizin padruqasi ne de oglan birbir...
Ardını oxu >> | ~Ya_ne_tvoya [Off] (15.01.2012 / 12:09)
|
Bezi insanlar eynilikden bezirler,ona gore oglan onu bawqasina deyiwib. Men olsaydim deyerdim qiza, qiz nece qebul edirse etsin.,men borcumnan cixardim........ | Pessimist89 [Off] (15.01.2012 / 12:14)
|
Varsa yoxsa ele ozu... Qalanlara bir goz,ona iki gozle baxaram) | __SWEET__ [Off] (15.01.2012 / 12:19)
|
mne ele gelirkiehvalati ona daniwsa yaxwidiki bes bele bele olub menide atib yeni senide bele eliyer demelidi..istir inanasin istir yox ama birgun oda pis veziyyetde qalanda onu yaxwi bawa duwcek... | ~Ya_ne_tvoya [Off] (15.01.2012 / 12:24)
|
Arisa (15.01.2012/11:18)
ela dedin.Kas hami senin kimi cesaretli olmagi bacarardi-coxu sinsi olub padruqasinin hemise yaninda olub,altdan-altdan oz isini gorur.
Duzdu,wahidi olmuwam.iclerinde o qeder paxilliq varki,uzlerinede eks olunur...... | ~Ya_ne_tvoya [Off] (15.01.2012 / 12:25)
|
__SWEET__ (15.01.2012/11:19)
mne ele gelirkiehvalati ona daniwsa yaxwidiki bes bele bele olub menide atib yeni senide bele eliyer demelidi..istir inanasin istir yox ama birgun oda pis veziyyetde qalanda onu yaxwi bawa duwcek...
Yalan deyireee | REZIDENT736 [Off] (15.01.2012 / 12:36)
|
Oglan eclafdi,ama qizda da teqsir var. Ozunu maraqdan salib. Duzdu,ozumu qizin yerine qoya bilmerem,ama her wey kimi burda da duzgun ve konkret olmaq lazimdi. Disin de padruqasina. Subut da eliye biler,eger ele sevirse,yuz faiz oglanin ya wekli,ya smsi var qizda. Refiqesini xeberdar etsin. Inanar inansin,inanmasa da gunahi oz boynuna. Burda ne var beyem cixilmaz? Dunyanin sonudu? | __SWEET__ [Off] (15.01.2012 / 12:40)
|
~Ya_ne_tvoya (15.01.2012/11:25)
Yalan deyireee
agez now yalan deyirem o qiin yerinde olsam mende ele eliyerdim eger padruqadilarsa en azindan qiza inanmalidi oglan terefe yixilmamalidi..bildunn az?? | Pessimist89 [Off] (15.01.2012 / 12:41)
|
cixilmaz veziyyet eziyyetden azad olub deyesen) | ~Ya_ne_tvoya [Off] (15.01.2012 / 12:46)
|
__SWEET__ (15.01.2012/11:40)
agez now yalan deyirem o qiin yerinde olsam mende ele eliyerdim eger padruqadilarsa en azindan qiza inanmalidi oglan terefe yixilmamalidi..bildunn az??
Gel oldur meni Bildim duz eliyirsen Cemi mesajlar: 31
[1] 2 3 4 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3638 / 767