Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
appreciate (19.02.2017/01:43)Balaşkami cixar siyahidan))
Dəlişkamm balaşkaam şirinkam bu sözlərlə necədi aran?))
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
))__DeFeND__YouR__SeLF__ (19.02.2017/01:45)Nəysə çox belə şirin sözlərdən danışmayaq Adolfun halı dəyişir))) əriyir belə sözlər görən də ölür da kimsə ona balaşka desin ))
Balaşkami cixar siyahidan))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Allah~Tekdi (19.02.2017/01:45)Yox bir deve
Qəzənfər))

ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |

appreciate (19.02.2017/01:46)
Nəysə çox belə şirin sözlərdən danışmayaq Adolfun halı dəyişir))) əriyir belə sözlər görən də ölür da kimsə ona balaşka desin ))
Onda eziyyet vermiyek yigişdiraq sozleri) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
)<< 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 54 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 287

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...