Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
[**_ChaT_BeLaSi_**] (20.01.2012/21:46)eyride deyir perekosduu)))))
__SWEET__, eyri :)))
[**_ChaT_BeLaSi_**] (20.01.2012/21:47)be ne bilmiwdinnn...ye ne tvoyadan qabaq men baxdim lovhene...etim tokuldu..bele qizlarda var imiw oglana yalvaran vay vay vay...ay dunay ay dunayaa))))))))))))
__SWEET__, sendede var axii :))))

[**_ChaT_BeLaSi_**] (20.01.2012/21:51)ay ay ay sade oglan.
__SWEET__, her oqlanada yalvarmirdaaaa baxir kime:)))) he yaxwi eledin qurbandi sene anketim bax yaxwi eledin...inansan hele necesin silmiwem biyedeb sozder zad :))
))))))he baxdimm..ele qizlara ancaq tufururemm allah haqqi..utaib olmurler ozde pramoyna lovheye yazirlaree..
))))
~Ya_ne_tvoya (20.01.2012/21:53)-
[**_ChaT_BeLaSi_**], Daniwdigin qizlardi yalannan onlara demisen lovhede mene yalvarin qoy desinler bu ne bomba oglandi he?
- 
[**_ChaT_BeLaSi_**] (20.01.2012/21:53)gozumuz aydinn..boyy ne yaxwi -
Gozuvuz aydin gedirem ee catdann vallah arada gelecemm gorum bir bahane tapa bilsem.
.- 
[**_ChaT_BeLaSi_**] (20.01.2012/21:57)now bele sadesen sencani.??-
__SWEET__, hee cixiram bugunuydu....biri var qoymurda neyniyim bawimin aqasidi diyir oldurerem girersenn:))
.duz deyirde..girme deyir girme..sozden cixmaq olmaz - nono.[**_ChaT_BeLaSi_**] (20.01.2012/21:51)icazesiz men de baxdim,sorry.inanin ki o sozleri her oglana deyirler o tip qizlar.
__SWEET__, her oqlanada yalvarmirdaaaa baxir kime:)))) he yaxwi eledin qurbandi sene anketim bax yaxwi eledin...inansan hele necesin silmiwem biyedeb sozder zad :))
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 504